Különleges, ritka, de SZÉP lány nevet keresünk. Nem tucatnevet, hanem ami tényleg ritka.Ötleteket tudnátok adni?
Figyelt kérdés
2009. jan. 3. 12:22
31/74 anonim válasza:
Egy régi barátnőmet Imeldának,a sógornőmet Orchideának hívják!
32/74 anonim válasza:
Szia! Én is különleges nevet akartam adni a lányomnak, csak hát a természet közbeszólt, így kicsifiam lesz. :-) Nekem nagyon tetszik a Kalliszta, Kalliopé, Zille vagy a Sejla.
33/74 anonim válasza:
Iker kislányaim vannak, az egyikük a Lara nevet kapta, a másikuk Dorina lett. Szerintem ritka és szép nevek.
34/74 anonim válasza:
Izabella,Bíborka ,Tündér(nem Tünde)
35/74 anonim válasza:
Nekem 2 kedvenc nevem van, két ősmagyar lánynév és szerintem elég ritka: az egyik az ÉKES, a másik pedig a BÍBORKA!
Sok boldogságot és felhőtlen gyermekkort!
36/74 anonim válasza:
Úgy néz ki nekem kislányom lesz, és a NORINA nevet fogja kapni, szerintem nagyon szép!
37/74 anonim válasza:
a kislányom tanárnéniét Borókának hívják! Nagyon tetszik a név! Ha lányom lesz tuti az engedélyét kérem hogy így nevezhessem! :)
38/74 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm a rengeteg ötletet és segitséget
Valószinű Mirella vagy Kendra lesz a kislányunk neve.
2009. jan. 4. 11:37
39/74 anonim válasza:
Nekem mind2 tetszik:) Boldog babavárást:)
40/74 anonim válasza:
Lilla szerintem szép név, de választhatsz vmi török nevet is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!