Melyik lánynev tetszik jobban, Alexa vagy Lotti?
Egyébként mindenképpen két nevet szeretnénk adni születendő lányunknak, de a fenti kettő együtt (Alexa Lotti) biztosan nem passzol.
Ezért az alábbi variációk jönnének szóba:
Alexa Petra
Lotti Noémi
Alexa Noémi
Szerintetek melyik a szebb? Akkor második nevet is eszerint választanánk.
Egybe abszolút nem szép egyik 2 név se.
Én is csak 1 nevet adnék,amúgy se sok értelme van a két névnek mert csak a hivatalos papírokon fogja használni.
Ha 1 fix név lenne mert valaki után akarnátok elnevezni + egy saját név az érthető lenne de ez??!!
Egyébként meg felnöttkén az Alexa jobbnak tűnik
Köszönöm. Valahol mindenkinek igaza van, csak a vezetéknév gyakori és rövid (Molnár) és a nagyobbik gyermeknek (fiú) is ezért lett 2 neve. Alexandra több ismerős és családtag is van.
Mi passzolna az Alexa után, ha ezek nem?
Semmi. Nem kell neki két keresztnev csak azért, mert q fiúnak is van. Ha több Alexandra is van q családban és az ismerősök között, akkor nem nevezném Alexanak se.
Sarolta, azt lehet Lottinak becezni
Noémi - jó
Alexa - elmegy
Lotti - béna
És mindegyik csak önmagában, teljesen felesleges 2 név.
Nekem a Molnár Lotti alapból nem tetszik, nem esik jól kimondani, egy második név ezen nem segítene.
A Molnár Alexa nem rossz, szerintem sem kell mellé második név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!