Melyik lánynév tetszik jobban?
Az Anna jobban tetszik nekem :)
Ha lányom lenne Lilinek hívnák :)
Fiam lesz (22hetes kismama)
Az Anna már nagyon gyakori.
A Júliából meg egyből Julcsi, Julcsika lesz. És ez teljesen érthető, mert egy gügyögő pici babát, vagy egy épp hasraeső totyogóst senki sem fog Júliázni, mint egy komoly hölgyet, ezt ne is várd.
nekem mindkettő tetszik, az Anna jobban. Nem, nem törvényszerű, hogy Julika legyen. Ti hívhatjátok otthon Júliának, a rokonokat megkérheted, hogy így hívják, aztán majd az óvónénit stb. Ha a gyereknek is ez tetszik majd, akkor ő is fogja kérni, hogy ne becézzék.
Egyébként nem akarsz neki két nevet adni?
X. Anna Júlia --- sztem ez nagyon jó ;)
A testvérem Anna, nekem ez jobban tetszik.
Nem törvényszerű a becézése, ismertem Júliát, akit Julcsiztak, mikor gimibe ment kikötötte h ő már nem Julcsi hanem Juli, mert h ez komolyabb:)
Nekem a becézések nem nagyon tetszenek egyik névben sem, de szerintem ha megszületik a babád tuti fogod becézni akaratlanul is:)
Én imádom a Júliát és a Juliannát is.
Na és, ha Julcsi lesz belőle? Az is aranyos! Anna is szép, de már inkább tucatnév.
Szóval hajrá Júlia :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!