Valóban a bal oldalon kell a keringés miatt feküdni a kismamának, vagy tök mindegy igazából?
Figyelt kérdés
Olvastam is ,meg volt aki mondta, szülésznő azt mondta, hogy szerencsésebb a bal oldalon, de ha a jobb oldalamon esik jobban akkor feküdjek azon, mert igazából nincs akkora jelentősége. Most akkor mi a jó igazából? Mert pont soha nem szoktam a bal oldalamon feküdni, valahogy a jobbon jobban esik.2023. nov. 28. 18:07
1/9 anonim válasza:
Mindegy, háton van akinek nem esik jól aludni, de az úgysem fog háton aludni, jobb, vagy bal az mindegy.
2/9 A kérdező kommentje:
Értem és Köszönöm.
2023. nov. 28. 18:20
3/9 anonim válasza:
Tökmindegy. Ha nem jó, úgyis érzed és nem bírsz tovább úgy feküdni.
4/9 A kérdező kommentje:
Hát már igazából egyik oldalon sem olyan kényelmes mert a csípőcsontom nagyon fáj egy idő után.
2023. nov. 28. 18:21
5/9 anonim válasza:
Jobb oldalon fekvésnél nyomhatja a baba a májat. Nekem kellemetlen volt, csak bal oldalt tudtam fekűdni, azt is szoptatós párnával.
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem nem nyom semmit. Sőt, mivel bal oldalon mozog aktívabban a baba ,így pont kényelmesebb a jobb oldalon feküdni, így nem fekszem úgy, hogy zavarjon engem is a sok rugdosàs, meg neki is van helye így mozogni.
2023. nov. 28. 18:57
7/9 anonim válasza:
Ha nem zavar, akkor nincs gond. Nekem tényleg kellemetlen volt, utána tudtam meg, miért. Terhesség előtt csak azon az oldalamon aludtam.
8/9 anonim válasza:
A végén már ahogy bírsz 🤣 de komolyan örültem mindkét terhességem alatt ha akárhogyan tudtam aludni egy kicsit
9/9 A kérdező kommentje:
Nyolcas, én is úgy vagyok már többnyire vele 🙂.
2023. nov. 28. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!