Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális az, hogy miota nő a...

Normális az, hogy miota nő a pocim a párom már nem sex-el velem annyit, mint eddig? Tudom, hogy imád, és meghalna értem, de a sex-et hanyagolja egy picit(heti 1×)19 hetes kismama

Figyelt kérdés
2008. jan. 7. 16:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia....probald magad a parod helyebe tenni...:-)Hidd el, hogy ok is nagyon felnek es nem szeretnenek rosszat a babanak es neked. Folleg ha elso baba akkor meg tapasztalatlanok.Hallottam errol pasik velemenyet akik nyiltan mondtak, hogy egyszeruen felnek a terhes felesegukkel szexelni mert fura erzes tudni azt, hogy esetleg "fejbeveri" a gyermeket:-)).....En kiakadtam es kacagtam aztan megprobaltam megerteni es igazuk van.Ok is ugyanugy felnek mint mi.

En a 14 hetben vagyok, a doki nem tiltott el a szextol de az elejen nagyon feltunk..aztan kiprobaltuk s lattuk, hogy, nem dolt ossze a vilag".

Szerintem ha biztos vagy benne, hogy imad es melletted van 100%-osan akkor beszelj vele...meselj neki es mond el a velemenyedet...mond, hogy mit szeretnel es, hogy ebbol baja nem lehet a babanak...jol vedve van es jol erzi magat a hasikadban:-))

Sok szerencset kivanoik es boldog babavarast:-)))

2008. jan. 7. 16:47
 2/10 anonim ***** válasza:
40%
Nálunk,napi 1 van,vagy heti 5:-) Nem minden férfi egyforma.Beszéljétek meg a dolgot.Jo babavárást.33 hetes kismama
2008. jan. 7. 16:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak nagyon félt és vigyáz rád. Ne aggódj miatta. Ha nem probléma neki, neked se legyen az. Az én férjem is igy viselkedett, miután megszültem és eltelt a hat hét, minden rendeződött. Boldog babavárást!
2008. jan. 7. 18:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak szokatlan még neki,hogy megváltozott az alakod és biztos félti a babát.

Ülj le és beszéld meg vele.

Ha ennyire szeret,ott gond nem lehet.

15 hetes kismami

2008. jan. 7. 18:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálam nem a férjem nem akarja a szexet hanem én. Még a gondolatától is rosszul vagyok hogy egyátalán hozzámérjen. Az első terhességemnél ilyen érzés nem volt, most meg ez van.

25 hetes kismama

2008. jan. 7. 19:10
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez sokunkkal elöfordul.Minálunk már 3hónapja mosolyszünet van.Majd a baba születése után hejre áll minden.

38hetes kismama.

2008. jan. 7. 20:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire félt a párod akkor van más módja is a kölcsönös örömszerzésnek.A petting is tud ugyan olyan jó lenni , mint a sex. Próbáljátok ki.
2008. jan. 8. 12:58
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi is szexeltünk a terhesség alatt, egészen az utolsó pillanatig. Szerintem is normális dolog, hogy félt titeket. Nálunk is ez volt, de megbeszéltük, hogy semmi baja nem lessz a babának, max ringatózik egyet és elalszik, na és az Apa és Anya szeretetét ő is érzi. Érzelmileg sokat fejlődik tőle. Szerintem.
2008. jan. 8. 13:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

szia! :)

mikor apóca megtudta, hogy hárman leszünk visszahúzódó lett, amit nem tudtam először mire vélni, mert bennem viszont tomboltak a hormonok és úgy kívántam, kívánom a szexet, hogy egy hegyet el tudnék hordani :))). szóval egyszer rákérdeztem nála, hogy most mi van? mi baja? a válasz az volt , hogy hát nem akarja bántani a babát, nem akarja nyomorgatni, meg fura neki ez az egész :))). mondtam neki, hogy ez azért közel sem igaz, és láss csodát, egyszer titokban utánaolvasott :), hogy nem lesz semmi baj, nem okoz problémát a babának és azóta minden okés :). ja, és ciki vagy nem ciki, visszaéltem a növekvő melleimmel, direktbe mutogattam neki, az is hatásos volt :))))))))))))))

kalandra fel!

pusza

egy 16 hetes kismami :)

2008. jan. 9. 11:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia!Arról nem írtál semmit,hogy a párodnak tudtára adtad e,hogy igényed van rá!?Nálunk az elsö 2 hónapban nekem nem volt hozzá kedvem,amit ő tiszteletben tartott.Majd egyik napról a másikra megjött napi szinten.Ő viszont hozzászokott,hogy nincs kedvem,így nem is próbálkozott.Mindig nekem kellett kezdeményezni jó darabig.Ő úgy gondolta ha idáig nem volt,akkor biztos most sincs rendszeresen kedvem,nem akart zaklatni.Nálunk csak meg kellett beszélni a vágy visszatérését,no meg jónéhányszor nekem kellett kezdeményezni.Így érezte,hogy kívánom,igényem van rá.
2008. jan. 10. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!