Normális az, hogy miota nő a pocim a párom már nem sex-el velem annyit, mint eddig? Tudom, hogy imád, és meghalna értem, de a sex-et hanyagolja egy picit(heti 1×)19 hetes kismama
Szia....probald magad a parod helyebe tenni...:-)Hidd el, hogy ok is nagyon felnek es nem szeretnenek rosszat a babanak es neked. Folleg ha elso baba akkor meg tapasztalatlanok.Hallottam errol pasik velemenyet akik nyiltan mondtak, hogy egyszeruen felnek a terhes felesegukkel szexelni mert fura erzes tudni azt, hogy esetleg "fejbeveri" a gyermeket:-)).....En kiakadtam es kacagtam aztan megprobaltam megerteni es igazuk van.Ok is ugyanugy felnek mint mi.
En a 14 hetben vagyok, a doki nem tiltott el a szextol de az elejen nagyon feltunk..aztan kiprobaltuk s lattuk, hogy, nem dolt ossze a vilag".
Szerintem ha biztos vagy benne, hogy imad es melletted van 100%-osan akkor beszelj vele...meselj neki es mond el a velemenyedet...mond, hogy mit szeretnel es, hogy ebbol baja nem lehet a babanak...jol vedve van es jol erzi magat a hasikadban:-))
Sok szerencset kivanoik es boldog babavarast:-)))
Szerintem csak szokatlan még neki,hogy megváltozott az alakod és biztos félti a babát.
Ülj le és beszéld meg vele.
Ha ennyire szeret,ott gond nem lehet.
15 hetes kismami
Szia!
Nálam nem a férjem nem akarja a szexet hanem én. Még a gondolatától is rosszul vagyok hogy egyátalán hozzámérjen. Az első terhességemnél ilyen érzés nem volt, most meg ez van.
25 hetes kismama
Ez sokunkkal elöfordul.Minálunk már 3hónapja mosolyszünet van.Majd a baba születése után hejre áll minden.
38hetes kismama.
szia! :)
mikor apóca megtudta, hogy hárman leszünk visszahúzódó lett, amit nem tudtam először mire vélni, mert bennem viszont tomboltak a hormonok és úgy kívántam, kívánom a szexet, hogy egy hegyet el tudnék hordani :))). szóval egyszer rákérdeztem nála, hogy most mi van? mi baja? a válasz az volt , hogy hát nem akarja bántani a babát, nem akarja nyomorgatni, meg fura neki ez az egész :))). mondtam neki, hogy ez azért közel sem igaz, és láss csodát, egyszer titokban utánaolvasott :), hogy nem lesz semmi baj, nem okoz problémát a babának és azóta minden okés :). ja, és ciki vagy nem ciki, visszaéltem a növekvő melleimmel, direktbe mutogattam neki, az is hatásos volt :))))))))))))))
kalandra fel!
pusza
egy 16 hetes kismami :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!