Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ettol lehet valami baj?

Ettol lehet valami baj?

Figyelt kérdés
Azt mondjak terhesen nem lehet cickafark teat inni es tegnap ittam 1 bogrevel. Az lenne a kerdesem hogy mennyi okozhat vetelest mennyitol szamit bajnak?
2023. nov. 22. 11:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
43%

Rosszindulat persze.

Talán ki kellene nyalni a kérdező valagat mert volt olyan okos,hogy tájékozatlanul gyógynövény teakat iszik.

Szépen megissza,utánaeg sír,hogy jaj mi lesz

Előtte nem gondolt rá?

Ha még nem tudta,hogy vetélést okozhat a cickafark akkor basszus utanaolvasok, hiszen nem egy egyszerű gyumolcstearol van szó.

2023. nov. 22. 16:12
 12/13 anonim ***** válasza:
39%
Én nem teázgatnék.Eleve egy lipton gyümölcsteát se iszok meg nemhogy cicafarkteát.Ki vesz ilyesmit de komolyan? 🤷‍♀️ Föleg a terhesség alatt kialakuló vashiányra vasat kellessz majd úgyis szedned, én ezért sem teázgatok mert rontja a vas felszívódását.
2023. nov. 22. 18:23
 13/13 anonim ***** válasza:

Ne parázd túl. Ennyitől nem valószínű, hogy baja lesz

Off: 4 évvel ezelőtt pcos-t állapított meg a nőgyógyászom, amire egy kezelést kaptam. Azt mondta, ne nagyon számítsak kisbabára a következő 3-9 hónapban. Ciklus első napján kellett volna elkezdeni. Akkor már hetek óta pms tüneteim voltak, de nem akart megjonni. Mindent, de abszolút mindent elkövettem, hogy megjöjjön, többek között napi 3 bögre bivalyerős rozmaring teát ittam. Semmi. Aztán valami bogyót kaptam, amitől elvileg még kellett volna jönnie. Meg mindig semmi. 1 hét múlva a kontrollon 6 hetes terhes voltam 🤦‍♀️

Hála Istennek jó erős magzat volt, már 3 éves 😊

Azért óvatosan a teákkal

2023. nov. 23. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!