Vége lett a sulinak és nagyon szomorú vagyok. Valami jó ötlet, hogy mivel tudnám elterelni a figyelmem, jó elfoglaltságok?
Figyelt kérdés
Amúgy nem olyan jó az osztály közösségünk, de mégis hiányzik az osztály, olyan gyorsan eltelt ez az év. Meg hiányozni fog, hogy úgymond semmi értelme nincs a napjaimnak.2022. jún. 10. 19:30
1/2 anonim válasza:
Sportolj amennyit csak tudsz, zenélj, tanulj nyelveket
Hány éves vagy egyébként? Ha 14 körüli akkor élvezd ki, amíg nem kell diákmunkáznod nyáron
15 felett elmehetsz dolgozni, de ha nincs erre szükséged, csak élvezd a nyarat.
2/2 anonim válasza:
Nekem is vége lesz jövöhét hétfőtől augusztus közepéig. Nekem marhára nem fog hiányozni az osztályom. De még egy év elballagnak utána nem vállalok osztályfőnökséget soha többe, pedig hatmas havi 4780Ft nettó pótlék úgy fog hiányozni a nettó 130 melle mint egy falat kenyér.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!