Van itt olyan ember aki írt az oep-nek méltányossági kérelmet, mert nem volt elég ledolgozott napja, és ezért nem járt volna végig táppénz a tgyás megkezdéséig?
Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 10:35
2/4 A kérdező kommentje:
Okt.7-től kiírt sajnos a doki és onnantól 99napig jár a táppénz. Március 20-ra vagyok kiírva.
Kb 1 hónap fog hiányozni.
Sajnos a két munkahelyem közt több mint 30 nap telt el, ezért csak a legutóbbi/jelenlegi számít:(:(
2010. okt. 20. 10:58
3/4 anonim válasza:
Táppénz után jelentkezz be munkanelkulire. Én is nemsoka bejelentkezem.
De azért nem árt, ha beszélsz erről egy társadalombiztosítási szakértővel. Én is onnan kertem tanácsot. A www.nlc.hu -n a szakértők között találsz egy ilyen hölgyet. Én is tőle kérdeztem először, hogy mit tegyek.
Én február végére vagyok kiírva.
4/4 A kérdező kommentje:
De ahhoz nem kell a munkaviszonyt megszüntetni?
Ezt nem értem basszus. A szabadságomat nem vehetem ki?
vagy nincs is szabim:)áá
2010. okt. 20. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!