Sziasztok! Sajnos akármennyire is probálkozom nem tudom sajnos lenyelni a nagyobb tablettákat. Tegnap óta szedem a Femibion első 12 hetes terhes vitaminját darabokra törve, így is hatékony?
Volt ma már egy ilyen kérdés, ott lehet írtak erre is választ. Valami anatómiai dolog egyébként? :( Amúgy nem tudom számít e a sima vitaminnál, szerintem nem, de megkérdeznék erről mondjuk gyógyszertárost is. Gyógyszerekből vannak bizony olyanok, amiket tilos kettétörni, rágni, mert úgy nem olyan elméletileg a felszívódása, gyerekek szépen bevették, ahol dolgozom, nem volt gond. Férjemnek pszichésen nem ment, félt, hogy felakad, de szépen helyretette magában, muszáj volt, mert sajnos bármikor szükség lehet gyógyszer bevételre. :( De ha fizikailag ott valami miatt nem megy lenyelni,az nyilván más.
2023. nov. 14. 15:56
2/7 anonim válasza:
Én sem tudtam lenyelni, mindig összerágtam. Vannak gyógyszerek, amiket egészben kell lenyelni, de vitaminoknál szerintem teljesen mindegy. Vannak vitaminok rágótabletta formában is.
2023. nov. 14. 16:32
3/7 anonim válasza:
Nem te voltál aki feltette a másik kérdést: " melyik a legkisebb vitamin"
Én is világéletembe féltem lenyelni, mindig őklendeztem , vérvételt is utáltam.Valamit valamiért. A terhes vitamintól öklendeztem terhességem elején sokszor az inditotta meg nálam a hányást hát nem álltam le szedtem.Muszály.Megszokod.Szerintem csak rosszul veszed be.Tedd leghátra a nyelvedre majd iszol.kibírható.Ha egy gyógyszer így kifog rajtad akkor nem fejezted be a kínlódást.
2023. nov. 14. 17:05
4/7 A kérdező kommentje:
Nem én voltam a másik kérdező, amit ketten is említetek.
Nem tanácsot kértem, hogyan tudnám lenyelni, bár köszönöm szépen, kedves vagy, csupán azt szeretném tudni, hogy van-e tudomásotok arról, hogy szét törve is eléri-e azt a hatást, amit egészben lenyelve. :) Sajnos annyira izgatott voltam az orvosnál elfelejtettem megkérdezni.
2023. nov. 14. 17:51
5/7 anonim válasza:
Hát felnőtt nő vagy és lekellene tudni nyelned egy gyógyszert 🙏🫶
2023. nov. 14. 19:16
6/7 A kérdező kommentje:
Légyszíves, ha nem tudod a kérdésemre a választ, akkor lapozz tovább, köszönöm szépen!😇
2023. nov. 14. 19:59
7/7 anonim válasza:
Én nem törném szét.Nem véletlen árulják kapszulában.Mindenesetre holnap kérd ki egy gyogyszertáros véleményét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!