Adhatok kisgyereknek az alabbi c vitaminbol összetörve porrá?
Egy kivi egyszerűbb lenne. Akár turmixot is csinálhatsz, többféle gyümölcsből, ha magában nem eszi meg. Nem mindenki szereti.
Nem hiszek az ilyen vitamintablettákban, nálam ezekből alig valami szívódik fel. Biztos nem vagyok vele egyedül.
Inkább könnyen elérhető gyümölcs: alma, banán (ami lehet, olcsóbb mint az alma), gránátalma stb.
A természetes hatóanyagok jobban felszívódnak, mint a csinálmányok, azon kívül ízletesebbek is.
Szerintem ne add neki, amíg nem konzultáltál egy orvossal vagy egy gyógyszerésszel. Vannak olyan vitaminok, amiket csak egy bizonyos kor felett lehet adni, valamely vitaminkészítmények csak felnőtteknek valók. Ebből én nem tudom leszűrni, hogy ez nem pont egy ilyen.
Illetve arról sem vagyok meggyőződve, hogy összetörve is ugyanolyan hatásos-e.
Viszont Béres cseppet és C vitamin cseppet adhatsz már egy 3 éves gyereknek. Sőt, vannak kifejezetten gyerekeknek való vitaminkészítmények. Inkább azokat javasolnám.
És persze egyik sem váltja ki a normális táplálkozást. Tehát hiába adsz neki vitamint, ha vitaminok és ásványi anyagokban szegény a táplálkozása.
Én nem adnék.
Minek egy 3 éves gyereknek étrend kiegészítő?
Egyen változatosan, ha meg kell vmi, akkor az ő éltkorának megfelelőt vegyél, amit minimum gyógyszerész javasol.
Nem lesz minden csodaszer attól, hogy rá van írva, hogy bio...
Arról nem beszélve, hogy 3 éves gyereknek csipkebogyó?
Még felnőttek között is van, aki nem bírja,mert vízhajtó hatású, komolyan beadbád egy 3 éves gyereknek?
A gyümölcs mindenesetre nem hat semmit. Orrfolyasra hiaba adok almát.
Alig iszik amugy.
Az összetevök miatt nem tudom lehet e gyereknek adni. Ha nem irja a tajekoztato hogy csak felnotteknek, akkor lehet kisgyereknek?
A szükségesnél több C vitamin hamar kiürül, a szervezet nem raktározza.
A C vitamin nem orrfolyás elleni szer.
.
Kommentedből úgy látszik, nem engeded meggyőzni magad, mert ugyanazt hajtogatod. A hozzászólásokra csak azért vagy kiváncsi, hogy eredménytelenség esetén mást okolhass.
Ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!