Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van ez? Várandósan...

Miért van ez? Várandósan otthon kevés , máshol sok folyas?

Figyelt kérdés
Ha otthon ülök, vagy csinálom a dolgom, alig van folyàsom kismamaként, pedig doki, védőnő is mondta, hogy egyre több lesz, ahogy haladok előre a terhességben. Ha viszont beülök a kocsiba, és elmegyek ügyeket intézni, kell a tisztasági betét, mert teljesen el szokott àzni az is, akkor meg annyi a normális színű, állagú folyás. Csak nem értem otthon miért van sokkal kevesebb, ha jövök megyek meg több. Pedig otthon sem fekszem, hogy ne folyna ki.
2023. nov. 14. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert mozgás, menet közben több kifolyik. Otthon nyilván nem jössz-mész annyit, mint az utcán, többet ülsz. Ennyi csak a különbség. Ugyanúgy, ahogy a mensinél is
2023. nov. 14. 14:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan minta menzesz az is ha mozogsz több folyik.
2023. nov. 14. 19:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát de pont ez az, hogy otthon is jövök megyek, boltba elugrom, takarítok, főzök, kertbe teszek -veszek mégis van hogy nulla cucc folyik ki. Bezzeg mikor komfortosabb lenne ha nem folyna, akkor dől orrán száján 😄.
2023. nov. 14. 20:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is van hogy elönt mint aki bepisilt. van hogy száraz vagyok.
2023. nov. 14. 20:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Na akkor nem csak én vagyok így ezek szerint.koszi a választ!
2023. nov. 14. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!