Kismamák! Ti meddig bicikliztetek a terhességetek alatt?
Figyelt kérdés
Én még szoktam, bevallom, mert gyalog nem tudnék még a dokiig se elmenni, annyira kifulladok, a babó a tüdőm nyomhatja.
34 hetes km
2010. okt. 20. 08:56
1/3 anonim válasza:
Hú, de jó neked. Én nem mertem már 12 hetesen sem.
2/3 anonim válasza:
En 23 hetes vagyok es meg biciklizek,igaz nem mindennap,de amugy sem szoktam mindennap.Eddig nem volt baj,sot meg a nagylanyom is hatul uldogel a gyerekulesben:)
3/3 anonim válasza:
Pont úgy vagyok, mint te: nem bírok gyalogolni, mert alig kapok levegőt. Én még csak 28 hetes vagyok, de mindenhová biciklizem. Az 1. babával, úgy emlékszem, csak az utolsó hónapot hagytam ki. Ha bírom, most is így tervezem. Persze a védőnő mindig megemlíti, ideje abbahagyni, de inkább vigyázok magunkra, amennyire tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!