Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha idegességemben esetleg...

Ha idegességemben esetleg kevesebb ideig tartottam a vizeletbe a terhességi tesztet, de 1 csík jelent meg, szinte azonnal, akkor biztosan megbízható az eredmény, ugye?

Figyelt kérdés

Azért gondolkodtam el, mert azt írja a tájékoztatóban, hogy akkor hibás lehet a teszt eredménye, de mègsem azt, hogy akkor érvénytelen, és egy csík sem jelenik meg.

Előre is köszi!

2023. nov. 13. 12:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A kontrolcsíknak pont az a szerepe, hogy el lehessen dönteni, hogy elég minta volt-e. Ha az megjelent, akkor elég volt.
2023. nov. 13. 12:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Mmint, úgy értettem, hogy 10 másodpercnél kevesebb ideig tartottam bele.
2023. nov. 13. 12:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Jaj, az szuper, köszönöm!
2023. nov. 13. 12:17
 4/7 babyboom567 ***** válasza:
31%

Egyáltalán nem biztos, ennyi infóból nem lehet megállapítani,hogy terhes vagy e,csak azt,hogy a teszt működik.

Késik már?Szexeltél védekezés nélkül?

2023. nov. 13. 13:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Meg bizhato a teszt igen
2023. nov. 13. 13:30
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen, mondhatni késik, vagyis már 4. napja csak barnázom.. De ez előző menstruációmnál is ez volt, nagyon nehezen tud csak beindulni, kb. 4-5.nap után, indul meg rendesen. Sőt, màr majdnem egy éve kezdődött ez, de egyre rosszabb, sajnos. (Hormon gondjaim vannak.)

És igen, megszakítàssal szexeltem, szóval ezért paràzom picit..

2023. nov. 13. 13:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Közben elkezdett végre rendesebben megjönni, úgyhogy màr biztosan nem vagyok terhes.
2023. nov. 13. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!