Nifty teszt mennyire megbízható?
Amit vizsgál, arra elég pontos. Max annyi a gond, hogy a másik sokezer szindróma vagy kromoszóma/gén mutáció jelenik meg.
(Nyilván extrém ritka kivételek vannak.)
Nem mindent vizsgál
Valószínűséget nip teszt nem ad..
Ha a niftyn rossz jött ki akkor 1% esélyetek van, hogy rendben van.
Ebben nem reménykednék.
Részvètem, ha így van😢🖤
( nifty , ahogy az egyik ilyen típusú teszt nem valószínűséget ad ki.. annyi, hogy az eredményt nem fogadják el diagnózisnak, csak az aminot vagy chorionbiopsziàt, emiatt kell megcsinálni.)
A leleten mi van pontosan?
Magánjellegű adatok nèlkül becsatolod?
Futa nekem, amit a doki mondott.
Mi is nifty-n voltunk, még nincs eredmény, de most én is megijedtem így elkezdtem utána olvasni. Elvileg a 3 fő genetikai rendellenességen kívül a többi amúgy is ritka, illetve eléggé sok az álpozitív eredmény. Nem akarok hülyeséget mondani de valami 50-75%-ot olvastam.
Ha gondolod szívesen belinkelem a cikkeket (angolul van), de nehezen értelmeztem én is szóval azért készpénznek ne vedd, illetve ez az összes ilyenfajta nipt tesztet vizsgálta, nemcsak a niftyt.
Nifty tájékoztatóján sincsen % megadva mennyire jól tudja mérni.
Szóval ne keseredj el, szerintem több az esély rá, hogy nincsen semmi baj, mint hogy van.
Szia! Köszönöm szépen a bíztató választ. Bárcsak igazad lenne.
Ha belinkelnéd a cikket az szuper lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!