Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig dolgozzak terhesen, ha...

Meddig dolgozzak terhesen, ha irodában dolgozom?

Figyelt kérdés

28 hetes vagyok, nem túl nagy a hasam, viszont mostanában elkezdett vizesedni a lábam, kemenyedni neha a hasam és fájni szokott a derekem.

Meddig egészséges ülőmunkát végezni terhesen? Nem árt a babának a sok ülés?

A fájdalom lényegtelen, otthon is ugyanúgy fájna mindenem.

2023. nov. 12. 19:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a 34. héten jöttem el. Igazából fizikálisan bírtam volna tovább is, de az utolsó másfél hónapot már csak készülődéssel, hangolódással és pihenéssel szerettem volna tölteni. Úgy voltam vele, hogy ilyesmire soha többé nem lesz alkalmam az életben, hogy ilyen nyugiban, minden kötöttség nélkül csak magamra fókuszáljak. De ezt neked kell eldöntened, hogy lesz a legjobb. :)
2023. nov. 13. 07:26
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Karácsonyra vagyok kiírva, dec 1-től megyek szülésire. De ez a maradék idő már nagyon nyúlik, mintha gumiból lenne, persze fáj a hátam meg egyszerűen fáradt vagyok (reggel 7re kell bejárni). Itt nincs sajnos home office. Szerencsére nem leterhelő, de utólag nézve lehet még 2 hetet rádobtam volna.
2023. nov. 13. 08:24
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
34. hétig dolgoztam irodában. Már régen is volt bent egy nagy gimnasztika labdám, hol azon ültem, hol lábtartónak használtam, nekem egy áldás volt várandósan is. Tervezetten jöttem el 34. héten, így addigra betanítottam az utódomat és tudtuk, hogyha gond van is még egy pár hétig tudok segíteni, felveszem a telefont. Őszintén szólva akkor már annyira a baba és a babacuccok körül járt az agyam és annyira szenilis lettem, hogy nem voltam túl hasznos munkaerő már, meghát egy kicsit a motiváció is csökken azzal, hogy tudom, hogy már itt van az utódom és egyre kevésbé van rám szükség... Szóval nekem ez így jó volt, most sem csinálnám másként.
2023. nov. 13. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!