Csak csupán kiváncsiságból kérdezem :) Volt úgy valaki aki ♡ 1 terhességnél semmi tünet:fiú lett ♡ 2 terhességnél hányinger,szédülés stb.:lány lett ♡ 3 terhességnél semmi tünet /5 hétnél vagy utána/ és mégis lány baba lett???
Tapasztalatokra lennék kívancsi :)
Köszönöm szépen 🙂
1. terhességnél: hányás, folyamatos émelygés, étvágytalanság, fáradékonyság - kislány
2. terhességnél: pár alkalommal émelygés, talán 2x hánytam, de amúgy semmi tünet - szintén kislány
Erősen kétlem, hogy lenne összefüggés :D
Semmi összefüggés.
Anyukámnak az ég világon semmilyen tünete nem volt a menstruáció elmaradásán kívül és lány lettem (és egészséges).
Barátnőm meg pl. gyakorlatilag végighányta mind a három terhességét, ebből 2 fiú és egy lány. Semmivel nem voltak más tünetei a lánynál, mint a fiúknál.
Anyukám nővéremmel semmi tünetet nem tapasztalt, pocakja is alig volt a 30. hétig, velem végig hányt, 20 kilót hízott és én is lány lettem.
Én fiút várok most, mindenki lánynak gondolta, mert szédültem és fáradékony voltam, más bajom azóta sincs. Meg állandóan édeset ennék, pedig alapból nem szeretem az édességet. Mégis összetéveszthetetlenül kisfiú :). Csak van egy irtózatosan édesszájú apukája.
22 hkm
Első terhességemnél voltam a legrosszabbul, hányinger, fáradekonyság, lányom lett.
Második terhességem egy fokkal jobb volt, nem voltam annyira rosszul, megint lányom lett.
Most a harmadik terhessegemnél, semmirosszullét, vagy más tünet. Két hete voltam ultrahangom,megint lányom lesz.
1. folyamatos hányás, rosszullétek - lány
2. tünetmentes terhesség - lány
3. folyamatos hányás, rosszullét - fiú
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Tegnap nem kaptál elég választ?vagy nem volt olyan válasz ami neked megfelelő lett volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!