1 héttel később fogant a ababa, hogyan menjek orvoshoz?
Szeptember 15 az utolsó mensim, de ovuteszteltem és a 22. Napon volt pozitív.
A terhességi teszt is épp egy héttel a nemvárt után lett pozitív, október 18.án( előtte negatív volt még 16.án).
Most holnap elmegyek 0.uh-ra, már 8+4 leszek naptár szerint és fogantatás szerint is betöltöt 7.het.
De a többi, a 12. Heti melyik dátumhoz lesz igazitva?
Ja es majd a 12. heti alapjan kapod a “kiirt datumot” is.
Nekem pl. az utolso menstruaciom majus 11 volt, menstruacio szerint lett volna 02.15, a 12. heti uh alapjan 02.18.
Na a fiamat ez egyaltalan nem erdekelte, megszuletett januar vegen.
Általában az utolsó menstruációt veszik alapul, utána pedig a 12.heti adatok számítanak.
Nekem lombikos volt hiába mondtam nem foglalkoztak vele a menstruációt nézték el is számoltak.
Hát nekem anno az utolsó menzim március 1 volt ahhoz mérten December 8 volt a kiírt dátum
A 12. Heti uh után még Január 7 lett a dátum
Mert mikor voltam a 0. Uh-n ott derült csak ki hogy 5 hét 4 napos terhes vagyok ..
A baba pedig december 29-én született
Nekem is nagy kavar volt az egész. Mensi alapján a kiírt 03.15 volt 12. Heti alapján 03.09, megszületett 03.17.-én.
De végig a 03.09-esnek felelt meg.
Abba a 11-13. Hétig belefér az eltérés is.
0Én mivel ovu teszteltem és 9 dpon + volt a tesztem, úgy mondtam az utolsó mensit, hogy azt mérjék ahol tartok.
Ha ők szarnak arra amit mondok akkor engem sem érdekel.
Így legalább pontos volt végig minden
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!