Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, ti beszéltek a...

Kismamák, ti beszéltek a magzathoz, vagy olvastok mesét neki, játszotok le valami dallamot?

Figyelt kérdés

Esetleg reagál rá valamit a baba? :)

Azt olvastam, hogy 20. héttől már lassan elkezdi hallani a baba a külső hangokat is, ezért tettem fel a kérdést.

2023. nov. 7. 13:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
98%

Nem beszéltem a hasamhoz, nem is énekeltem, nekem az valahogy furcsa lett volna. Hallgattunk sokat zenét a kocsiban a férjemmel, mindig ugyanazokat amit direkt neki válogatott. Születése után próbáltuk hátha ismerős lesz, jobban megnyugtatja vagy felismeri, de nem. Semmivel se reagált ezekre máshogy mint bármire.

Viszont a zenedobozos klantyogós babazene, vagy hogy írjam le, az nagyon tetszett neki. Mai napig imádja.

2023. nov. 7. 15:50
 12/13 anonim ***** válasza:
szoktam hozzá beszélni, a párom úgyszint.Gyerekdalokat szoktunk sokat hallgattatni vele.
2023. nov. 7. 20:20
 13/13 anonim ***** válasza:
21%
A zenehallgatás alap, de hogy beszéljek a hasamhoz meg olvassak neki mesét...? Azért elég furának gondolnám. A hangomat úgyis hallja, fogalma sincs hogy hozzá beszélek vagy sem, a szavaimat meg végképp nem érti. Nekem ez a beszéljek a hasamhoz túlszentimentalizálás. Bőven lesz rá idő ha kijött. Sőt arra se figyelek hogy mit hallgatok, úgyis ahhoz kell szoknia ami itt rendesen megy.
2023. nov. 8. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!