Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy nem lehet észrevenni...

Hogy nem lehet észrevenni magadon,ha terhes vagy?

Figyelt kérdés

Onnan jött a kérdés, hogy egy kisvárosban élek és a hétvégén egy anyuka (két gyereke van már) megszült úgy, hogy állítólag nem tudott arról, hogy babát vár. Én is kismama vagyok és elképzelni sem tudom,hogy nem lehet 9 hónapig észrevenni, hogy terhes valaki. És a családja hogy nem vette észre? Azért vannak már az elejétől elég szembetűnő jelek. Oké persze, van aki nincs rosszul meg nem lesz hatalmas hasa , de nem hiszem el, hogy a magzatmozgàst főleg 2 gyerek után valaki ne vegye észre. És tapasztalatból mondom,mert ez az érzés összetéveszthetetlen bármivel is.

Nem ítélkezni akarok,csak egyszerűen nem értem, hogy történhet ilyen. A babát úgy tudom, hogy megtartják,nem adják örökbe vagy ilyesmi.

2023. nov. 7. 06:37
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Utolsó! Akkor te a ritka szerencsések közé tartozol 🙂.
2023. nov. 7. 13:49
 22/23 anonim ***** válasza:
20# De a 30. héttől te is megérezted,látod.
2023. nov. 7. 15:34
 23/23 anonim ***** válasza:
63%
Én is az vagyok, akin egy felületes szemlélő még most se veszi észre a terhességet (33 hét). És az is igaz, hogy rengeteg jellemző tünetet megúsztam. Viszont nem tudom elképzelni, hogy az egyértelmű rúgásokat én bélmozgásnak tituláljam, a 20. héttől minimum, amikor simán látszott kívülről is. Vagy nagyon tudatlan az anyuka (nem tudja hogy a szex és a terhesség összefüggenek, nulla felvilágosítás), vagy valóban elutasítja ezt a lehetőséget, ahogy korábban is felmerült. Az tényleg nehéz elhinnem hogy aki már 2x átélte ezt, elkerülik a tünetek a figyelmét... hisz ha nem is óriási változások történnek, azért történnek. Egy idő után azért minimum gyanús lehet.
2023. nov. 8. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!