Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két napos késésnél nem kellene...

Két napos késésnél nem kellene sokkal erősebbnek lennie? (Pozitív teszt)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy rengeteg ilyen kérdés van szinte naponta, de ha egy pillantást vetnétek rá nagyon hálás lennék. Ez az első próbálkozós hónapunk és elvileg nem is pont jókor voltunk együtt, bár nem figyelem és nem is tudom pontosan mikor szokott lenni az ovulációm, de általában pontos 28 napos ciklusaim vannak. Szombaton kellett volna megjönnie, de semmi tünetem. Egyértelműen látom a 2.csíkot, de két napos késésnél azt gondoltam már erősebb lesz, nem tudom ez egyáltalán számít-e.

Nektek mi a véleményetek róla?

[link]

2023. nov. 6. 16:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az enyém is pont ugyanilyen. Mondjuk én nem hiszem, hogy az én esetem pozitív végkimenetelű lesz, de azért drukkolok mindkettőnknek :)
2023. nov. 6. 20:37
 12/14 anonim ***** válasza:

Az én ilyen tesztem itt szuszog mellettem, 10 hónapos nagyfiú. :D

Csinálj egy facelle kazettás tesztet, az már fixen erősebb lesz.

2023. nov. 7. 05:41
 13/14 A kérdező kommentje:

Csak Predictor teszt volt itthon, úgyhogy azt csináltam meg most reggeli vizeletből és ez már egyértelműbb :)

[link]

Köszönöm a válaszokat!

2023. nov. 7. 05:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem az első 2 nap után pont így nézett ki. Másnap már egy másik sokkal erősebb volt.

Gratulálok!

2023. nov. 7. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!