Nevemnincsen kérdése:
Alhasi fájdalom terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Sziasztok 25hetet töltöm be szerdán, 2 napja nyilal a hasam alja, ez vajon normális? Vagy lehetséges a széltől is? Mert ahogy simogatom a hasam kis idő múlva jön tőlem a szél, vagy a szalag nyúlás miatt?
Terhességem elején éreztem hasonlót kb 12 hétig azóta most jött elő megint, szedjek több magnéziumot? Járt már így valaki? Válaszokat előre is köszönöm.
2023. nov. 6. 14:18
1/5 anonim válasza:
Teljesen normális érzés volt, de idegeskedni nem kell. Változékony idő és a front okozhatja. Tágul a méh, nő a baba és ez a szalagok nyulasa is lehet.
2/5 anonim válasza:
24 hetes vagyok. Nekem is sokat nyilal és feszül mostanában.
Orvos azt mondta, hogy minden rendben, nő a méh , egyre nagyobb a baba is.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megnyugodtam kicsit, de annyira olyan érzésem van mint mikor meg akar jönni, vagy épp megvan és az első nap.
2023. nov. 6. 15:33
4/5 anonim válasza:
Nekem végig volt. Az orvos mindig azt mondta, normális, akkor szóljak a vért is tapasztalok.
Nagyon megnyugtató volt.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Ma már sokkal jobb vettem be este plusz magnéziumot, így tudtam pihenni is 😊
2023. nov. 7. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!