Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Alhasi fájdalom, húzó érzés...

Alhasi fájdalom, húzó érzés normális?

Figyelt kérdés

18 hetes terhes vagyok. Korábban is éreztem az alhasamban hol jobb hol bal oldalon enyhe fájdalmat, de nem volt állandó. Az orvos azt mondta múlt héten, hogy nincs gond.

Két napja viszont szinte folyamatosan fáj az alhasam,húzódó, nyomó érzést érzek, leginkább a bal oldalon, néha alig tudok menni, volt, hogy álló helyzetben is jól belenyilalt és lekellett feküdni. Ágyban megfordulásnál, illetve felkelésnél is érzem. Normális ez? Nől a baba vagy nyom valamit?

2023. jún. 1. 14:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez van nekem is (20 hét).

Nyúlnak a szalagok, nő a méh, tolódnak a szervek és a baba is úgy helyezkedik... ezek így együttesen okozzák

2023. jún. 1. 14:33
 2/5 anonim ***** válasza:
74%

Normális, emelj a magnéziumon, sokkal jobb lesz :)

32 hkm

2023. jún. 1. 15:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok :) kitartást és boldog babavárást!
2023. jún. 2. 06:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanebben a cipőben vagyok az ikrekkel most 18 hetesen. :)

Már én is azt hittem valami baj van mert én is sokszor menni is alig tudok, pisilni nyomásnál is fáj stb szóval elég kellemetlen 😁😄

Átvészeljük 🤞🏻

2023. jún. 2. 07:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Sajnálom, kitartást Neked gratulálok az ikrekhez és vigyázz magadra :)

Megnyugtattatok, hogy nem csak velem van ez, mert ismerősi körben senkinél...

2023. jún. 2. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!