Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik héten jön el az,...

Hányadik héten jön el az, mikor a baba már ilyen olyan testrészét ki tudja nyomni és az szemmel látható is(mármint ,hogy kinyomja magát)?

Figyelt kérdés

Egyelőre nagyon sokat rugdal, meg szerintem csuklani szokott. Kétszer éreztem eddig ,mintha oldalt fekve a hasam oldalát valamilyét végighúzta volna,és nem volt túl kellemes, de egyelőre inkább még csak az erőteljes rúgásokat érzem.

Kinek hányadik héten jött el az, mikor rendesen kinyomta magát , vagy valamilyét a baba? Fájt, vagy csak kellemetlen volt?

2023. nov. 6. 08:50
 1/9 A kérdező kommentje:
*hasam oldalán valamilyét. Elírtam bocsi
2023. nov. 6. 08:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
28 és fél hetesen szokott olyan lenni hogy a hasam jobb oldala laposabb a balnál meg van egy kis dudor, valamilyét kinyomta jókérdés milyét.
2023. nov. 6. 08:56
 3/9 A kérdező kommentje:
Ajj szörnyű, bocsánat, remélem ettől még értelmezhető volt a kérdés és nem jönnek ide is a kötözködő anyukák. Tényleg ennyire nehéz egy kérdésre normálisan válaszolni, mint ahogy az első válaszoló tette? Vagy ebben a kategóriában mindenki frusztrált és az élő fába is beleköt?
2023. nov. 6. 09:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem sosem volt ilyen
2023. nov. 6. 09:36
 5/9 anonim ***** válasza:
A telefon kijavit, ez normális. Ez baba függő kérdező, mert nem mindegyik tolja ki magát az anyukája pocijába. 25 vagy 30. Héttől bármikor.
2023. nov. 6. 09:44
 6/9 A kérdező kommentje:
Ötös! Nekem tesóm mindkét gyereke olyan dolgokat művelt, mintha egy horrorfilmben lettünk volna 😄. De barátnőm kisfia is csinált ilyeneket. Csak már nem emlékszem hogy hányadik hétnél lehetett ez, és nekem még nem csinál ilyeneket a babám, bár egyre erőteljesebben mozog, szóval bármi bármikor lehet .
2023. nov. 6. 09:52
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
Nekem kb. 30. héttől volt az, hogy rendesen látszott is, de ez babafüggő is + azon is múlik mennyire vékony a hasfalad. Nem fáj amúgy, néha picit kellemetlen tud lenni, ha pl. akkor csinálja, amikor aludnál vagy koncentrálnál valamire + nekem 36 hétnél néha olyan, mintha bordán rúgna, azt nem szoktam értékelni annyira. :)
2023. nov. 6. 09:54
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi hetes 🙂. Engem tegnap valahogy az oldalamon rúgott meg a baba , de az konkrétan egy pillanatra fájt. Hát remélem, hogy a későbbiekben tekintettel lesz rám 😄.
2023. nov. 6. 10:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem fájt, nem volt kellemetlen soha. Egyszer volt olyan, hogy a lábát éreztem, de az se biztos, mert félálomban voltam. Alapesetben egyáltalán nem tudtam, hogy hogyan fekszik, csak éreztem a mozgást.
2023. nov. 6. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!