6 hét 5 naposan 5 mm CRL, szívcsőpulzálás látható. Ez így rendben van?
Az orvos szerint rendben van, mégis visszahívott egy hét múlvára (magándoki), "biztos ami biztos". A szokásos élő terhességről szóló papírt se adta oda, pedig a leletemen élő embrió szerepel. Előző terhességemnél még máshoz jártam, kicsit furcsállom/aggódom, akkor terhességmegállapítás után csak 4 hét múlva kellett visszamenni és intézhettem a labort, védőnőt stb.
Köszi előre is!
"szokásos élő terhességről szóló papírt se adta oda, pedig a leletemen élő embrió szerepel"
Az ugyanaz, nem?
Egyébként ez így rendben van. Hogy minek hívott vissza, rejtély, lehet csak megerősíteni. Vagy egy kis plusz lóvét legombolni.
Köszi a választ! Pár éve még kaptam egy külön papírt, ami igazolta az élő terhességet, ezt kellett vinni védőnőnek, enélkül nem adott kiskönyvet. Most csak leletet kaptam, azt mondta, hogy minden mást majd egy hét múlva.
Majdhogynem remélem, hogy csak a lóvé legombolási szándék áll a háttérben..
En is csak a leletet kaptam mind a 2 terhességnél. Ha azon szerepel az ÉLŐ TERHESSÉG szó, az már elég is.
Szerintem csak lehúzás, semmi több.
Én is csak leletet kaptam, amin szerepelt, hogy élő embrió.
Szerintem is csak pénz miatt hívott vissza.
5 mm teljesen megfelelő ebben a terhességi korban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!