Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik héttől normális ha...

Hányadik héttől normális ha vizesedik az ember?

Figyelt kérdés
Mivel sosem vizesedtem, esetleg nyáron a nagy melegben sok séta után volt dagadtabb a lábfejem meg a kezemen az ujjak, de ennyi, így nem tudom milyen is ha terhesség alatt vizesedik valaki és mikortól normális.
2023. nov. 4. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Hat ez valtozo. Az a lenyeg, hogy mas tunet ne tarsuljon hozza (pl feherje a vizeletben, magas vernyomas).

En fokozatosan lettem vizesebb, eloszor a 20. heten tunt fel, hogy reggelre mindig dagadtabbak az ujjaim, de ez a nap folyaman meg lement. Gyuruimet ekkor mar levettem inkabb. Aztan szamottevoen, amikor tenyleg a bokam, labfejem is tartosan nagyobb lett, kb a 33. hettol volt. Az orrom, szam is sokkal nagyobb lett, kb a 35. hettol, feltem is, hogy igy marad, de szerencsere nem 😅

Cipoimet a 39. heten mar nem tudtam felvenni, olyan vizes voltam, vegul a 40. heten szultem.

2023. nov. 4. 18:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem a nyolcadik héttől kérdezgette a védőnő, hog vizesedek-e már, ebből kiindulva kb bármikor lehet.
2023. nov. 4. 19:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Hú hát nekem ma volt, hogy melegem volt kabátban a kocsiban és láttam az ujjaimon , hogy picit be vannak dagadva. Persze ez elmúlt, meg ugye nekem alapból is a meleg miatt van hogy megdagad a kézfejem, de szerintem ez még nem a vizesedés. A vérnyomásom tökéletes, vizeletben kéthetente mikor nézik se fehérje, sem cukor se semmi nincs.
2023. nov. 4. 20:18
 4/5 anonim ***** válasza:
A terhesség elejétől normális a szülésig a vízesedés. Csak ne társuljon hozzá semmi egyéb m
2023. nov. 4. 20:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor eddig okés vagyok ,ha így van. Azt hallottam, hogy a szénhidrát bevitel csökkentésével lehet a vizesedést is csökkenteni.
2023. nov. 4. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!