Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35-36 hetesen normális hogy...

35-36 hetesen normális hogy vizesedik a bokám?

Figyelt kérdés

Eddig is volt már minimális vizesedésem, de most estére azért már jóval látványosabb. Kisfiammal anno csak 37-38.héten vettem észre, tudom mert fel van írva abba a kiskönyvbe is, és emlékszem hogy akkortájt volt jelentősebb.

Most hozzátartozik hogy építkeztünk, festettünk és egyrészt az utolsó simításoknál tartunk, minden napra jut még valami pakolni/takarítani való, másrédzt nyilván itt van az 5 éves kisfiam aki azért ad plusz feladatokat az első terhességemhez képest :-)

Ez gondolom nem segít, de a házzal majdnem mindent a férjem csinál én tényleg csak minimálisan, mert jól esik azért hozzátenni amit tudok. De estére azért már látványosabban megduzzadnak a lábaim.

Cukrom elvileg rendben, a vérnyomsásom is (2 napja védőnőnél 120/70 volt, még a pulzusom sem volt magas).

És nem is érzem se rosszul magam, se leterheltnek🤷🏻‍♀️ csak ez a vizesedés idegesít.

2023. okt. 5. 07:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Normális.
2023. okt. 5. 07:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz magatokra, nagyon. Jó munkát kívánok. Vizesedés normális, egy bizonyos mértékben. Orvost kell, fel keresni, mert a kevés Vizesedés normális, de ha sok a víz azmár okoz problémát.
2023. okt. 5. 07:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha sokat talapalsz, takaritgatsz természetes. Mikor van lehetőséged, feküdj el,tedd fel és igyál sokat.
2023. okt. 5. 13:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem az ülőmunkától lett nagyon csúnya. Hétvégén meg mióta itthon vagyok, semmi. Polcold fel, mikor teheted meg igyál többet! Sok alma vagy uborka is jó lehet, illetve sómentes étkezés.
2023. okt. 5. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!