Hogy álltok, a következő gyerek kérdéssel?
Figyelt kérdés
Szeretnék, még egy babát " ez volt a téma, ma a TV2 tényekben.2023. okt. 30. 19:25
5/18 anonim válasza:
2 van, mindkettő problémás... Ezekkel is alig bírok, jelenleg meghalnék, ha még egyről kellene gondoskodnom
6/18 babyboom567 válasza:
1 gyerekem van,nem lesz több.Szerencsére "öreg" vagyok már a szüléshez, de fiatalabb lennék sem szülnék több gyereket.Még ha fenyegetnének,kínoznának akkor sem.
7/18 anonim válasza:
Jobban, mint te a vesszőhasználattal, kérdező...
8/18 anonim válasza:
Egy van, még szeretnénk egyet. Férjem még kettőt, de én gyanítom, hogy megállok plusz egynél.
9/18 anonim válasza:
Úton a második. Az első többemberes. Háromra vágytam, de az csak akkor lesz, ha a második olyan lesz, akivel lehet bírni. Az első gyerek rengeteg energiát elvisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!