Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetetk baj lehet? Csak...

Szerintetetk baj lehet? Csak én látom hogy halványodik a teszt?

Figyelt kérdés

Kb 4-5 hetes terhes lehetek a doki számításai szerint. Felritkulást láttunk csak az uh-on eddig…

Kép: [link]

2023. okt. 30. 07:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
59%

Két hete volt az elsö pozitív teszt?

Próbálj szerintem egy 10es predit vagy facellet és ha az erös szerintem nincs gond

Vagy ami biztosabb nézess vérböl hcg t 2nap kplönbséggel

2023. okt. 30. 10:14
 12/24 anonim ***** válasza:

Mikor volt az 1.pozitív teszt és mikor látott orvos?

2023. okt. 30. 10:16
 13/24 A kérdező kommentje:
Október 12-én volt az első pozitív teszt, 27-én volt az első uh, ahol még csak a felritkulást látták. Ezért megijedtem és vettem még teszteket. A 10-es predi pénteken (27-én) ugyanolyan erős volt mint a kontroll. Csak az Xepil játszik velem… november 7-re kaptam új időpontot Uh-ra.
2023. okt. 30. 10:23
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért a sok okostól kerdeznem ha egy 25 ös teszt halványul akkor is mit vártok egy érzékenyebb teszttől .garantáltan erős pozi lesz.

Ha volt egy erős teszted max azzal tudod ellenőrízni de jobban jársz ha esetleg elmész 2 nap különbséggel vérvetelre.

Na annak van értelme.a pozi teszt és az uh között 15 nap telt el hát ebből 99%hogy nem lesz egészséges terhesség. Ha azt veszem alapul hogy késöbb fogant és a teszt mondjuk 8.napon lett pozi amit te pont elkaptál akkor 15+8=23 nap az ovutól de akkor is már szikholyagnak kellene látszódni.

Sajnálom de ne hitegesd magad és engedd el a 10es és digitális teszteket. Értelmetlen.

Ha utana néztek ovutol 24 nappal már szívcső pulzálásnak kéne lenni.

Ja és nyugodtan pontozzatok le.

2023. okt. 30. 10:44
 15/24 A kérdező kommentje:
Kedves 14-es, csak azért van bennem némi remény, mert nem volt rendszeres a ciklusom (ezért nem tudjuk pontosan kiszámolni az ovut sem) és valószínűleg későbbi peteérés van a dologban a doki szerint…
2023. okt. 30. 11:00
 16/24 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%

De ha egyszer mar volt egy eros 25-os teszted, annak nem szabadna halvanyulni ha minden rendben van. Akarmikor is volt az a peteeres, ha mar volt egy eros pozitiv 25-os teszted, akkor mindegy mikor volt ovulacio, ha minden rendben, nem fog halvanyulni az a teszt.

2023. okt. 30. 11:06
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdezö

A ciklusod és az ovulàciótól függetlenül ahogy a 14es is leírja,már többnek kellett volna látszódnia

Az elsö pozitív tesztet nézzed,mert az biztos hogy az ovu után legkorábban a 8.ik nap lehetett halvàny vagy épp hogy làtható pozitív szóval szerintem se reménykedj,ettöl függetlenül drukkolok hogy csoda történjen

De ha biztosra akarsz menni menj el vérvételre

Màr nagyon magas hcg szintnek kell lennie ha az elsö pozitiv teszted 2hete volt

Lehet csak a teszt hibás és megnyugtathatod magad :)

2023. okt. 30. 11:20
 18/24 anonim ***** válasza:
97%
Én vérvételre mennek 2 nap különbséggel. Akkor egyértelműleg látszana hogy hány hetes illetve hogy duplázódik e a hcg.
2023. okt. 30. 15:43
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért vagyok lepontozva. Korai szakaszban a teszt halványodása a legritkább esetben jelent jót. Miért kell hiú ábrandokba kergetni a kérdezőt? Igen, lehet véletlenek puszta összjátéka, de az a legkevésbé valószínű. A kiegészítő információk függvényében pláne.

Kérdező! A későbbi ovu, ahogy már írták, akkor lenne opció, ha +teszted is később lett volna.

Így későbbi ovuval is legalább 23. dpo-n voltál már az amikor az orvos látott, de valószínűleg több lehettél, ha előtte 2-3 hetet is írt már a Clearblue, mert az hcg szint alapján írja ki.

Én 20.dpo-n voltam dokinál, akkor 7mm felritkulást látott és petezsák sejthető volt. Sajnos, így is vetélés lett.(A teszt a vetélés napján volt a legerősebb.)

Megoldás egy holnapi és egy csütörtöki vérvétel lenne. Ha duplázódik, szuper, ha nem, el kell engedni. Hetedike még messze van, nagyon nyomasztó addig idegeskedni.

2023. okt. 30. 16:14
 20/24 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta kérdezö?
2023. nov. 1. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!