A Facebook feldobta ezt a videót erről a családról, a házaspárnak van már egy kislánya, és eredetileg csak szerettek volna második gyereknek egy fiút, de kiderült, hogy hármasikrek lesznek.
Ha lenne rá keretén viszonylag örülnék neki, de ha nem akkor azért stresszes lennék és megfontolnám az abortuszt mert sajnos nem tudnék nekik mindent megadni.
2023. okt. 28. 20:09
2/12 anonim válasza:
Kihordanek lábon egy infarktust.foleg,hogy már két gyerekem van🤣(amúgy esélytelen,hogy harmadik baba legyen,nem vállalunk többet)
2023. okt. 28. 20:28
3/12 anonim válasza:
Hát én megfontolnám a redukciót. (Amikor egy baba fejlődését állítják le, a másik kettő marad.)
Nem csak amiatt, hogy 2 helyett 4 gyerek lesz, inkább a 3-as ikrekres terhességgel járó kockázat miatt. 4 egészséges gyerek vállalható, de 1 egy egészséges mellett 3 koraszülött, nehézségekkel küzdő... Én inkább ettől tartanék.
2023. okt. 28. 20:32
4/12 anonim válasza:
Felnevelnénk őket szeretettel. De biztos, hogy sokszor vakarnánk a fejünket, hogy megoldjuk a logisztikát :D
2023. okt. 28. 20:37
5/12 anonim válasza:
Mindegyiket kell nevelni, meg tartani kell. Én meg tartanám. Neten én is olvastam, hogy 1 kistesot akartak és az ultrahangon derült ki, hogy több kisteso lesz, anya pocakjába több baba növekszik.
2023. okt. 28. 21:05
6/12 A kérdező kommentje:
2-es, hát az anyuka cseppet sem tűnik sem ijedtnek, sem csupa idegbetegnek az oldalukon lévő képeken, mondjuk lehet, hogy csak kifelé mutatja a nyugodtságot. :D
2023. okt. 28. 21:10
7/12 anonim válasza:
nagynénémék akartak a két tizenéves fiú mellé egy kislányt, három lett :)
2023. okt. 28. 21:29
8/12 anonim válasza:
Tavaly előtt egy ismerősöm keresett albérletet a feleségével és a két kisfiával, illetve eladásra kinált családi furgont.
Szerettek volna egy harmadik kistesót, helyette kaptak még három kistesót :D
Mind a 3 pici egészségesen született meg :)
2023. okt. 28. 22:20
9/12 anonim válasza:
Gutaütést kapnék, amiből napokig nem térnék magamhoz. Aztán elkezdeném kigondolni, hogy tudok rájuk legjobban felkészülni. Abortusz fel se merülne.
2023. okt. 28. 23:15
10/12 anonim válasza:
Nálunk ez történt. Először megijedtünk a kockázatok miatt. Főleg, hogy a terhességet megállapító orvos azonnal a redukciót javasolta. Átgondoltuk, utána olvastunk, mérlegeltük a dolgokat. Képtelenek lettünk volna a redukcióra. Izgatottan, de boldogan telt a terhességem. Nem volt olyan nehéz, mint vártuk. Szerencsére alig lettek koraszülöttek. Az élet pedig kalandos, és fárasztó, de könnyebb mint amire készültünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!