Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan kaptatok 30. heti...

Hogyan kaptatok 30. heti ultrahangra időpontot?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 26 hetes vagyok, védőnő szólt, hogy lassan akkor kérjek, ma felhívtam őket és azt mondták, hogy nem tudnak csak így adni, mert először az orvosnak meg kell határozni egy időintervallumot (?) és ők az alapján fognak beírni majd. Eddig magánba jártam, az orvos már a kórházban nem dolgozik, nem tudom ez hátrány e, de én úgy tudtam a 30.hét körül beírnak aztán annyi 😅😅

Nálatok ez hogy zajlik? Legközelebb akkor következő héten tudom őket hívni, de a kórházat ismerve nem tudom nem lesz e késő így már.

Köszönöm!

2023. okt. 26. 13:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

KB mindig egy hónappal előre kellett időpontot kérnem, korábban nem lehetett, mert nem volt még az orvosoknak beosztás, sokkal később még már időpont nem lett volna.

Simán telefonáltam, mondtam mikorra szeretném az időpontot és beírták. Lehet annyit kérdezték mikor töltöm a 30. hetet vagy mikor van a kiírt dátum, de sose kellett orvosnak jóváhagynia mikorra kérek.

(Mondjuk én végig tb-s rendelésre jártam)

2023. okt. 26. 13:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a maganorvosom valóban megadott egy idöintervallumot, hogy mondjuk április 14 és május 2 között kérjek. Esetleg írj egy e-mailt a dokidnak hogy határozza meg a dátumot még a héten.
2023. okt. 26. 14:06
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm mind a két választ, ma már nem vették fel a telefont, de holnap akkor konkrét tervvel állok elé😊

Szép napot!

2023. okt. 26. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!