A hegedű magas hangja árt a babának?
Sziasztok.
Majd az orvostól megkérdezem, de szerintem hülyének fog nézni..
Hátha van itt esetleg zenész! :)
1 éve tanulok hegedülni. Az e hangon lévő hangok igen hangosak és a fülemet is néha tudja irritálni.
Próbálom a fülemhez tenni a hajam, meg most már fülhallgatóval hegedülök.
Fülhallgatóval kellemes a hangja, egyáltalán nem zavaró.
Feltètelezem a baba így hallja belülről, mint én fülhallgatóval.
Viszont olyan hülye vagyok, hogy bebeszéltem, hogy ártottam neki azzal, hogy a fülemen keresztül esetleg lemegy a hang. Kérlek ne írjatok olyat, hogy az ilyen inkább gyereket se vállaljon, mert nem szeretnék veszekedést. Én is azt gondolom, hogy ilyen nincs, viszont tényleg sokszor játszom olyan darabokat, amikbe már nagyon magas hangok vannak.
Az tény, ha elkezdek hegedülni a baba rögtön szétrugdossa a hasamat.
Abba nem szeretném hagyni a tanulást, mert szeretem és ez az egy hobbim van most, amit tudok csinálni. Ha megszületik a baba már úgy se fogom.
Köszi előre is a válaszokat.
Igen, minden zenetanar magzata veszélyeztetett.
Józan ész szabira ment?
e hangon lévő hangok
Van még mit tanulni.
#14, az e húrra gondolt.
Kérdező, a magas hangok pont kevésbé jutnak be a babához, jobban elnyelődnek a hasfalban, méhfalban. A te füleden át semmi nem jut be, nyugi, a hasfalon át szűrődik be minden kinti hang, plusz bent hallja a szívverésed, a bélhangjaid stb. Ha bőgőzni tanulnál, akkor lehet megkérdeznék egy szakembert, hogy nem árt-e. A hegedű tuti nem árt.
🤦🏻♀️ dehogy árt neki.
Többet árt egy hangos mozi, vagy a pöfékelő autókból kiáramló benzingőz, a sok tartósítószer az élelmiszerekben, vagy akármi.
Persze 1 éves hegedű tudást hallgatni, valóban nem leányálom. Úgy 8-10 év múlva lesz majd élvezhető ez igazàn..
De csak hogy írjak is valamit. Szimfónikus zenekarban dolgozom, és mindkét babábam úgy hordtam ki, hogy 7 hónapos terhesen még minden nap próbán vagy koncerten ültem.
És azért ott sem csak lágy és könnyű ütemek csendülnek fel. Semmi bajuk, nem is lesz. Ettől biztis nem. Azóta is hallgatják itthon ha gyakorolnom kell😅
Köszönöm nagyon szépen ezt a sok választ, ami érkezett. Elnézést azoktól is, akik szerint jobb, ha nem is lenne kisbabám, ha már ilyen hülyeséget kérdezek és kifordultak a székükről.:)
Megnyugodtam. Minden jót kívánok nektek!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!