Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet e menni spa- ba?

Lehet e menni spa- ba?

Figyelt kérdés
Férjemmel szeretnék " kiruccanni" kikapcsolódni egy kicsit a baba érkezése elött ( 28hetes vagyok) és elszeretnénk menni egy welness hétvégére.Jacuzzi lenne. Na most azt olvadtam hogy a buborékok ártanak.Nem kapcsolnánk be a buborék/masszázs funkciót a víz is 37 fokos lenne. Lehet ezt vagy teljesen zárjam ki?
2023. okt. 23. 10:13
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ki írta hogy 100% elszántam magam hogy megyek? Feltettem egy kérdést.Leírtam az adott infókat hogy milyen helyről is van szó.Hú de rosszindulatú itt mindenki.
2023. okt. 23. 13:38
 12/22 anonim ***** válasza:
84%

Persze, ha leírjuk hogy mi nem mennénk, már rosszindulatúak vagyunk.

Akkor tessék: igen persze mennék, sőt, még mikor beindul a szülés is elruccannék egy 2 napos masszázs-szoli-jacuzzi szeánszra

2023. okt. 23. 13:56
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Privát, privát.

Ha tudnád hogy mivel kezelik a jacuzzit. És az a jobbik eset, ha kezelik. 5 csillagos hotelben is láttam mar olyan takarítást, hogy...

Nem, eszem ágában sem lenne terhesen jacuzzizgatni.

2023. okt. 23. 14:30
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem mennék ilyen fürdőzős pihenésre, egyszerűen túl kockázatos. Persze lehet, hogy nem lesz gond... És ha mégis? Én nem tudnám megbocsátani magamnak, ha miattam lenne baja a babámnak.
2023. okt. 23. 15:14
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Oké hogy privát és akkor csak ti lesztek ott, de ki tudja hányan és kik fordultak meg benne előtte és hogyan vagy hogyan nem volt kitisztítva előttetek. Én egyszer ültem be jakuzziba életemben (nem terhesen), olyan hugyúti fertőzést kaptam, hogy minden pisilés felért egy vajúdással. Az orvos akkor mondta ,hogy a legjobb talaja ezeknek a fertőzéseknek a jakuzzi, mert a fuvókákat nem lehet kitisztítani belül, öbb éves dzsuva úszik benne akár. Szóval én nem terhesen sem megyek 5 méteres körzetébe sem.
2023. okt. 23. 15:30
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék. Nem tudhatod, hogyan fertőtlenítik. Még otthon se javasolt sokáig ázni sima kádban, a saját bacijaid is bejutnak, pl végbélből kiazva, hát még a férjedéi.
2023. okt. 23. 15:56
 17/22 A kérdező kommentje:
Leírtátok hogy ti nem mennétek , hát nem is megyek 🤷‍♀️ Véleményt kértem megkaptam és megértettem.Nem azért vagy rosszindulatú mert aztmondod hogy te nem mennél, csak leirtam pár infót és egyből nekem estek hogy hát tök mindegy mit mondtok én már elterveztem h megyek és pont.NEM, TÖBB infót adtam azzal h privát lesz stb várva erre a véleményeteket megkaptam.nem értem mi ez a nekem esés..
2023. okt. 23. 16:55
 18/22 anonim ***** válasza:
70%
Te tudod, hogy mit csinálsz. Nem jó ötlet, hogy fertőzés veszély
2023. okt. 23. 17:12
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Terhesen engem otthon sem engedtek kadfurdozni, csak zuhanyozni, nem hogy wellness. Igen,felszallhat a fertozes es megrepeszti a burkot. Nem er annyit az egesz,majd utana
2023. okt. 23. 18:33
 20/22 anonim ***** válasza:
34%
Én medencéztem és a Balatonban is fürödtem 28 hetesen. Előtte az orvosommal egyeztettem, aki azt mondta, nyugodtan fürdőt hetek, de minden alkalom után zuhanyzás és tegyek fel egy probiotikumos hüvelykúpot. Semmi bajom nem lett-de nyilván egyéni mérlegelés kérdése.
2023. okt. 23. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!