Szed vagy szedett valaki Pregnavitot? Szedsz/szedtél mellé még mást is? Pl folsav, calcium, .
Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 22:37
1/8 anonim válasza:
nekem még van pár szem femibion, de ha elfogy erre fogok váltani. te megvetted már? lehet kapni patikában? néztem az összetételét, nem olyan bika adag, mint pl. a gravida (de a femibionban is mindenből kevesebb van a gravidához képest), második trimeszterben szerintem tökéletes.
2/8 anonim válasza:
Szerintem is teljesen jó a Pregnavit, nem kell mellé semmi, hacsak a doki nem rendel valamit pluszban. Sokkal olcsóbb, és semmivel nem rosszabb, mint a Femibion.
3/8 anonim válasza:
második válaszoló, tőled is megkérdezem:
általában gyógyszertárban lehet kapni, tehát nem hiánycikk?
4/8 anonim válasza:
most olvasom, hogy folsavból még több is van benne, mint a többi vitaminban szokott (0,9 mg 0,8 helyett).
a tájékoztató meg kifejezetten írja, hogy más D és A vitamin tartalmú készítményt tilos szedni mellé. (mindkettő zsírban oldódó vitamin, ha túladagolod, nem tud kiürülni. de ez a Gravida tájékoztatójára is rá van írva)
5/8 anonim válasza:
10:42-nek: Igen, én patikában vettem, nem mondták, hogy hiánycikk lenne ...Hogy máshol lehet-e kapni, azt nem tudom, szerintem ezt csak patikában árulják!
6/8 A kérdező kommentje:
Nekem már 1/2 doboz elfogyott belőle. Gyógyszertárban vettem, és nem mondták, hogy hiánycikk lenne. Én szedek mellé folsavat napi 1-et. Dokim ajánlotta.
2010. okt. 19. 14:20
7/8 anonim válasza:
épp most mentem be egy bp-i nagyobb patikába és csak néztek, hogy mi az :)
de holnapra megrendelik
8/8 A kérdező kommentje:
Én a mi kis "falusi" patikánkban simán kaptam.
2010. okt. 19. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!