1 hete felbontott trappista sajtot ennél terhesen?
Köszi a válaszokat!
9-es: Én mindig várom, hogy majd biztosan jobb lesz, de egyre rosszabb.😔 Egy nagy löket lelkiismeretet adott belém a covid, mert mindig minden úgy megy át a fejemen, hogy mi van ha felelőtlen vagyok és ezzel a lányomnak vagy a kistesónak baja lesz. Saját magamat nem igazán érdeklem ilyen téren. Nálad is ez van?
8-as: Gyere akkor és főzz meg helyettem! Alapból utálok főzni, de családos anyaként muszáj vagyok. Kaptam a nyakamba egy terhességi cukrot, ami miatt napi 6x számolgatok/főzők magamra a konyhában + a családnak ami kell (sokszor mondjuk azt eszik amit én). A hasam keményedik állandóan, mert sosem pihenek, szóval ítélj el, de nekem belefér, hogy heti 2 hétköznap ebédre "divatkaját" eszem, mert az már előre ki van számolva szénhidrátügyileg.
Köszönöm az ötleteket!😊
13-as: teljes kiörlésű durum spagetti volt kifőzve paradicsom szósszal, arra tettem volna sajtot. A rendelt kaját meg megkóstoltatom a férjemmel (3 éve torzult az érzékelésem a covid miatt), ha jo szerintem elmegy vacsorának. Végül amúgy grillsajtot ettem, édeskrumplival.😊
14-es: Hát igen. A sógornőm az első 12 hétben minden nap egy pohár kólával indította a napot és csak a mekis hús nem jött ki belőle. Makk egészséges gyereke lett. Anyukám munkája során sok hátrányos helyzetű, drogos, dohányzó, alkoholista kismamával találkozott. Megdöbbentő, de egyesek ilyen életvitel mellett az 5. egészséges gyereket szülik. Én meg az első terhesség alatt mindenre figyeltem, mégsem lett teljesen egészséges gyerekem. A második terhességemnél pedig olyan nagy gond volt, hogy meg is kellett szakítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!