Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 1 hete felbontott trappista...

1 hete felbontott trappista sajtot ennél terhesen?

Figyelt kérdés
Be volt fóliázva, bár néha lazán. Nem látok, érzek rajta semmi furát, tegnap megszokásból még ettem is belőle. Régen rohadásig ettem a sajtokat, nem foglalkoztam ilyennel.

2023. okt. 20. 13:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

9-es: Én mindig várom, hogy majd biztosan jobb lesz, de egyre rosszabb.😔 Egy nagy löket lelkiismeretet adott belém a covid, mert mindig minden úgy megy át a fejemen, hogy mi van ha felelőtlen vagyok és ezzel a lányomnak vagy a kistesónak baja lesz. Saját magamat nem igazán érdeklem ilyen téren. Nálad is ez van?

8-as: Gyere akkor és főzz meg helyettem! Alapból utálok főzni, de családos anyaként muszáj vagyok. Kaptam a nyakamba egy terhességi cukrot, ami miatt napi 6x számolgatok/főzők magamra a konyhában + a családnak ami kell (sokszor mondjuk azt eszik amit én). A hasam keményedik állandóan, mert sosem pihenek, szóval ítélj el, de nekem belefér, hogy heti 2 hétköznap ebédre "divatkaját" eszem, mert az már előre ki van számolva szénhidrátügyileg.

2023. okt. 20. 14:18
 12/17 A kérdező kommentje:
8-as: Mellesleg nem is valami finom a "divatkaja", de csak ennél van normálisan kiszámolva a szénhidrát. Ha élvezetből ennék akkor messze kerülném.
2023. okt. 20. 14:20
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha tényleg ezek az ebéded összetevői, akkor valami fehérjét tegyél még mellé (kemény tojás, egy darab abból a bizonyos trappista sajtból, sonka, maradék sült hús ha van otthon stb., ezeknek minimális a szénhidráttartalma, nem kell számolnod).
2023. okt. 20. 14:46
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Valaki terhesen még ennyit sem bír megenni, mint a kérdező, ha a terhesség alatti étkezés minőségén múlna a gyerek meg az én egészségem, már nem tudom mi lett volna volna velem meg a gyerekeimmel terhességek alatt...
2023. okt. 20. 15:00
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha esetleg kétségeid vannak, csináld meg melegszendvicsbe, úgy már hőkezelt is és kész, én mindig úgy csináltam.:)
2023. okt. 20. 15:01
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket!😊

13-as: teljes kiörlésű durum spagetti volt kifőzve paradicsom szósszal, arra tettem volna sajtot. A rendelt kaját meg megkóstoltatom a férjemmel (3 éve torzult az érzékelésem a covid miatt), ha jo szerintem elmegy vacsorának. Végül amúgy grillsajtot ettem, édeskrumplival.😊

14-es: Hát igen. A sógornőm az első 12 hétben minden nap egy pohár kólával indította a napot és csak a mekis hús nem jött ki belőle. Makk egészséges gyereke lett. Anyukám munkája során sok hátrányos helyzetű, drogos, dohányzó, alkoholista kismamával találkozott. Megdöbbentő, de egyesek ilyen életvitel mellett az 5. egészséges gyereket szülik. Én meg az első terhesség alatt mindenre figyeltem, mégsem lett teljesen egészséges gyerekem. A második terhességemnél pedig olyan nagy gond volt, hogy meg is kellett szakítani...

2023. okt. 20. 15:39
 17/17 anonim ***** válasza:
Félig-meddig off, de a penészes kaját ne egyétek már meg, könyörgöm. Hiába vágod le a penészt, a penészgombának fonalai vannak, amik hosszabbak mint a sajt, vagy bármi amiben találod. Ergo az egész cucc penészes, csak még nem látható.
2023. okt. 20. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!