Tegnap este óta a jobb bordám alatt hol jobban ,hol kevésbé szúró fájdalmat érzek?
Nekem is volt ilyen, de mozdulni nem bírtam. Csak órákig zokogtam az ágyban mozdulatlanul.
Aztán nagy nehezen bementünk a korházba, UH-n semmit nem látták, a sürgősségin kaptam infúziót, azután haza küldtek, másnap ugyan ez. Megint kórház, vese meg epe meg minden gyanú miatt vért vettek, megkatétereztek, mert hiába ittam meg 2 liter vizet 30 perc alatt, nem tudtam pisilni a stressztől.
Nem találtak semmi.
Pár hét múlva, a 38. héten megszületett a babám és a lába volt a lúdas. El is volt deformálódva a lábfeje egy picit, de némi masszázzsal rendbe tudtok hozni itthon.
Az előző terhességemnél nekem is ez volt. Dokihoz elmentem, de szintén nem találtak semmit. Pedig nagyon fájdalmas tudott lenni, főleg akkor jelentkezett ez a borda körüli fájdalom, mikor ültem és összenyomodott a hasam.
Végül mikor megszületett a baba, semmi bajom nem volt. Valami ideget nyomhatott folyton.
Utolsó két válaszoló! Kevés fehérjét talált a háziorvos a vizeletemben, de immungyengítőt szedek még egy napig ,és a 12.heti vizeletben is volt nagyobb mennyiségű fehérje amit az immungyengítő okozott.
De kaptam beutalót vérvételre,már el is mentünk meg oda is kellett vizeletet vinni és holnapra már a dokinál lesz az eredmény. Nagyon remélem, hogy nem kezdődő korai toxémia. Hamarosan kiderül.De jó olvasni, hogy másnak is volt ilyen tünete és nem lett baj belőle. Reménykedek!
Hála istennek a vizeletemben sem találtak semmit, a máj, vese, epe, minden értékem jó, a süllyedésem lett magas, tehát van valahol valami fertőzés a szervezetemben, bár nem érzem, hogy beteg lennék és a borda alatti fájdalom is elmúlt.
Köszi Mindenkinek aki írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!