Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6+2 hetes terhességi ultrahang...

6+2 hetes terhességi ultrahangon 5.79 mm üres petezsák. Nem kevés ez?

Figyelt kérdés
Az orvos annyit mondott, hogy 3 hét múlva menjek vissza, hogy biztosan megállapítsa a várandósságom mivoltát, de én nagyon aggódom és szívesen olvasnék mástól saját történetet. Elméletileg az utolsó menzesztől számítva mért a terhességi idő, maga a fejlődési fázik a 4-5. hétben tart, de AKKOR IS. Jöhet minden sztori, vélemény! Köszi!

2023. okt. 17. 19:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
78%

Igen, tudom, hogy nagyon szar és idegőrlő a várakozás. De ha egy kétes leletre mondanák azt, hogy életképtelen a terhességed, akkor meg azon agyalnál, hogy valóban igaz-e, nem lett volna még valami kis remény, nem mondták-e ki túl hamar. Biztos vagyok benne, hogy az sem jobb.

Sajnos tényleg nem bíztató a dolog, ha ennyire korán pozitív volt a teszt.

2023. okt. 17. 21:21
 12/25 anonim ***** válasza:
72%

Ha ellenpéldát szeretnél:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__1236..

Bár továbbra is állítom, hogy ha ez a történet valóban olyan jól alakult, ahogy a kérdező leírja, az csak azért lehet, mert valamelyik UH vizsgálatot csúnyán elnézték. De ebből látszik, hogy ilyen is van, senki sem tévedhetetlen.

2023. okt. 17. 21:38
 13/25 anonim válasza:
Nekem 6+0 hetesen az ultrahangkor megkérdezte a nőgyógyász (nem a magánorvosom, akihez alapból járni szoktam), hogy biztosan pozitív lett-e a tesztem. Mondtam, hogy igen, több teszt is pozitív lett, illetve folyamatosan erősödtek. Majd mondta, hogy talán lát egy kis petezsákot, de ilyenkor már többet kellene látnia. A leletemre nem is petezsákot írt, hanem hogy 4x4 mm folyadékkal telt képlet, és mondta, hogy két hét múlva kontroll. Annyira-annyira nehéz volt az a két hét. Mikor letelt, végre tudtam menni a magán nőgyógyászomhoz, és látszódott a kisbabánk, erős szívhanggal, 8 hetesnek tökéletesen megfelelő mérettel. Nem tudom, hogy mit láthatott az első nőgyógyász (talán nem volt annyira jó az ultrahang gépe?!), mert ezek alapján nem is elszámolásról vagy késői ovulációról volt szó. Mindenesetre a második ultrahangkor sírtunk örömünkben. :)
2023. okt. 17. 23:35
 14/25 anonim válasza:
Utolsó vagyok: az első tesztem a 24. ciklusnapon lett pozitív, szóval nekem is elég korán. :)
2023. okt. 17. 23:37
 15/25 A kérdező kommentje:
Jahj nagyon köszönöm a bíztató történetet. Igazából az én dokim is nagyon profi, de ahogyan láttam, a gépe nem a legkorszerűbb, ráadásul nyugdíjba is megy hamarosan, ezért szeretnék elmenni egy másik orvoshoz is. Nagyon reménykedem benne, hogy nem hagy cserben a testem ezúttal sem, de mind tudjuk, hogy ember tervez, Isten végez. A papíromra az van ráírva, hogy "GS (gesztációs zsák): A zsák, amely az embriót körülveszi, és még azelőtt megfigyelhető, hogy a baba látszódna. Ez jelzi, hogy méhen belüli terhességről van szó) 5.79 mm, uterusban szabályos petezsák. Hinni akarom, hogy csak később fogant, 2 hét múlva elmegyek egy másikhoz is, addigra már tudnak biztosan mondani. Remélem ...
2023. okt. 18. 06:19
 16/25 A kérdező kommentje:
Kedves #12-es, ezen a sztorin kiégtem. Komment háború zajlott. Óriási! :D
2023. okt. 18. 06:26
 17/25 anonim ***** válasza:
56%
Menstruàciò szerint 6+0 voltam az első vizsgàlaton,ahol csak 6mm-es petezsàkot làtott.Ez pont egy hete volt,holnap kell vissza mennem.Egyèbkènt èn is 11.Dpon teszteltem először pozìtìvat,àtlag 32 napos ciklus mellett.A doki nyugtatott,hogy minden rendben nem kell most többet làtni...hàt holnap reggel kiderül.Majd megìrom mi lett az " ìtèlet".Remèlem tudok neked pozìtìv kimenetellel szolgàlni.
2023. okt. 18. 07:21
 18/25 anonim ***** válasza:
Kérdező amit írsz, az rosszat jelent, de ne erre gondolj. Már más orvosok és gépek is be néznek, egy élő terhességet, ami fejlődik megfelelően. Drukkolok, hogy a magán dokid lásson szivhangot 1 szép babával
2023. okt. 18. 09:11
 19/25 A kérdező kommentje:
Kedves #17-es! Mi volt az ultrahangon?
2023. okt. 18. 19:11
 20/25 anonim ***** válasza:
17 es vagyok.Ma voltam dokinàl.10mm petezsàk,benne szikhòjag ès 2mm embrio.Megint egy hèt mùlva kell vissza mennem.Nem mondta az orvos,hogy kicsi lenne,vagy gond lenne pedig kèrdztem.Kìvànom neked is a legjobbakat!
2023. okt. 19. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!