Ma voltam terhelésen, egyszer kétszer megszédültem, de nem volt vészes. Hazaértem és reggelire ettem rizskását egy kis nesquik kakaóval, mert szédültem picit ismét, feltételeztem a cukor. Jobb lett, de ismét elkezdtem szédülni. Lehet ez még mindig a vizsgálattól? Mit csináljak, hogy helyre álljanak a dolgok a pihenés kivételével?
Kicsit bánom azt is hogy tettem kakaó port a kására, remélem túlzásba nem vittem. Habár sokan mondták vigyek valami péksütit a vizsgálat utánra, nem hiszem hogy abba kevesebb lenne :D
Ti hogy viseltétek? Jobban kell ma ügyelni az étkezésre ekkora “sokk” után vagy ha jól leszek lehet ugyanúgy minden?
Nekem semmi bajom nem volt tőle. Persze nem volt jó íze, de már úgyis elég éhes voltam :D Szerintem logikusan elég ennyi cukor bőven mára, inkább vegyél be más tápanyagot, pl. fehérjét, zöldséget.
2023. okt. 17. 11:25
2/14 anonim válasza:
Itt gyakorin nagyon sok cukorterhelés kérdést olvastam válaszokkal együtt,dem indeki szédült,háéyt,hányingere volt és cukros lötyi nem izlett,
2023. okt. 17. 11:37
3/14 anonim válasza:
75 gramm cukorra nem a legokosabb még 50et ráverni 😆
Kíváncsi leszek majd az eredményedre, nem lepne meg, ha extra magasra kiugrott volna az inzulinod, az lecsapja a cukrot és meg is van a rosszullét.
2023. okt. 17. 11:40
4/14 anonim válasza:
Rám kb 2szer jött rám a hányinger míg vártam, de utána semmi gond nem volt. Én szendvicset vittem magammal, azt ettem meg utána.
2023. okt. 17. 11:43
5/14 anonim válasza:
Semmi különös nem volt, sem közben, sem utána. Annyi, hogy a férjem szerint nagyon fél voltam pörögve, összevissza beszéltem minden hülyeséget.
2023. okt. 17. 12:17
6/14 anonim válasza:
A többség szokta bírni, maxkicsit émelyeg vagy megszédül a "cukor sokktól" (nagyon tömény, édes lötty ugye). Belőlem visszajött szinte egyből. Kaptam új időpontot pár nap múlva,ugyan ez volt. Megittam és alig értem ki a mosdóba. Megbeszéltem a dokival, hogy ez nem fog ígymenni, szerinte sem, befektetett "cukorprofilra" (asszem az a neve, lehet tévedek), nem terheltek meg, de folyamatosan mérték a cukrom evés előtt, után, megvolt mikor mennyit és mit kell ennem és milyen időnként mérik.
2023. okt. 17. 12:26
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindnekinek a válaszokat, azóta lett étvágyam jobban és tudtam normálisan reggelizni. :D az éhomi 4,1 a 120 perces 5,8 lett, úgyhogy HA jól tudom az szerencsére jónak számít :D
A második trimeszterbe olyan szinten kívánom az édeset, hogy csak na, (persze próbálom mértékkel ettől függetlenül), úgyhogy azért féltem az eredménytől 😅😅
Az, hogy miért szédültem, hat fene tudja, talán mert ekkora adagot meg nem kapott a szervezetem szegény 😅😅 reméljük így akkor a kis kakaópor meg a végére nem volt gázos
További szép napot mindnekinek!
2023. okt. 17. 12:27
8/14 anonim válasza:
Nekem a világon semmi bajom nem volt, se szédülés, se hányinger, még csak rosszul sem esett😄
Nekem az éhomi 3,9, a 120 perces 3,7 lett.
2023. okt. 17. 13:12
9/14 anonim válasza:
Hát ha beesik a 120 az éhgyomri alá az lehet inzulinrezisztencia. Amikor a cukor még jó, az inzulin viszont már nem.
2023. okt. 17. 13:14
10/14 anonim válasza:
Nem mondott rá semmit a dokim, sem az endokrinológus, csak hümmögött egyet🤷🏻♀️ Én is furcsálltam egyébként.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!