Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek a Viliem/Wil...

Mi a véleményetek a Viliem/William férfi névről?

Figyelt kérdés

Magyar át írással milyen ez a név?

Vállalható Magyarországon?

Megéri kérvényeztetni?

A Vilmos nevet nem adnám, nem tetszik!!!

2023. okt. 13. 14:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nevetséges, hogy finoman fogalmazzak
2023. okt. 13. 14:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ronda
2023. okt. 13. 14:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nincs az adhatók között, és kizárt dolognak tartom, hogy ne akarta volna már rajtad kívül más is kérvényezni, valószínűleg ez is azzal az indokkal lett elutasítva, hogy van magyar megfelelője. (Ami nem következetes érv, hisz egy rakás nevet ugyanebben a szituban átengedtek. De az MTA ilyen szempontból teljesen logikátlan döntéseket hoz)

Nekem nem tetszik, nem adnám, de ha a Dzsindzser, Dzsulió, Brájen és társai valakik szerint tök rendben van, adható, akkor tényleg nem a Viliemen kéne fennakadni.

2023. okt. 13. 14:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A William egy szép név angol nyelvterületen. Viszont az ilyen fonetikusan átírt nevek szinte mind vicc kategória. Pláne ha magyar családnév van mellé. Szerintem.

Bár annyi ilyen "kreatív" szülő van "egyedi" gyermekkel, hogy lehet fel se fog tűnni Dzsasztin meg Magnusz mellett, hogy Vilike nem Vilmos, hanem Viliem.

2023. okt. 13. 14:50
 5/10 A kérdező kommentje:

Nekem nagyon tetszik a William név, de a magyar át írása nekem sem tetszik.

Kár hogy a neveket Magyarországon csak magyar át írással lehet adni!!!

2023. okt. 13. 15:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik, de mivel mivel itt élek Magyarországon, eszembe sincs ilyesmi nevet adni a gyerekemnek. Nagyon idetlenul néz ki egy magyar vezeteknevvel, mindegy, hogy William vagy Viliem.
2023. okt. 13. 15:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hja, a Szabó William pl rendkívül jól mutat és jól is hangzik, ugye.
2023. okt. 13. 15:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos hiába szép név angol nyelvterületen, itt nevetséges. Ha ez lenne a nevem, 18 évesen azonnal Vilmosra változtatnám, de előtte is úgy mutatkoznék be.
2023. okt. 13. 16:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Vilmos nevű kisfiút ismerek, nem is Vilinek becézik, hanem Vilminek. A Viliem botrányosan hülyén hangzik.
2023. okt. 13. 17:28
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyan c kategóriásnak hangzik😆
2023. okt. 13. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!