Mi a véleményetek a Viliem/William férfi névről?
Magyar át írással milyen ez a név?
Vállalható Magyarországon?
Megéri kérvényeztetni?
A Vilmos nevet nem adnám, nem tetszik!!!
Mivel nincs az adhatók között, és kizárt dolognak tartom, hogy ne akarta volna már rajtad kívül más is kérvényezni, valószínűleg ez is azzal az indokkal lett elutasítva, hogy van magyar megfelelője. (Ami nem következetes érv, hisz egy rakás nevet ugyanebben a szituban átengedtek. De az MTA ilyen szempontból teljesen logikátlan döntéseket hoz)
Nekem nem tetszik, nem adnám, de ha a Dzsindzser, Dzsulió, Brájen és társai valakik szerint tök rendben van, adható, akkor tényleg nem a Viliemen kéne fennakadni.
A William egy szép név angol nyelvterületen. Viszont az ilyen fonetikusan átírt nevek szinte mind vicc kategória. Pláne ha magyar családnév van mellé. Szerintem.
Bár annyi ilyen "kreatív" szülő van "egyedi" gyermekkel, hogy lehet fel se fog tűnni Dzsasztin meg Magnusz mellett, hogy Vilike nem Vilmos, hanem Viliem.
Nekem nagyon tetszik a William név, de a magyar át írása nekem sem tetszik.
Kár hogy a neveket Magyarországon csak magyar át írással lehet adni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!