Lábgomba ecettől elmúlhat terhesen?
Sziasztok.
A gyógyszertárban sajnos nem adtak nekem kenőcsöt, megmondták, hogy nem tudnak olyan krémről, amit lehetne használni terhesen, a hüvelygomba elleni krémek azok mások. Azokba nincs olyan hatóanyag, mint a lábgomba ellenibe.
Van itt olyan, aki kikezelte a lábgombát (akár családtagja) sima ecettel?
Alma ecettel tervezem. Töményen vagy hígítva használtátok? Hányszor egy nap és mennyi idő után segített?
Örülnék neki, ha olyanok válaszolnának, akik érintettek voltak a témában és tényleg próbálkoztak ecettel.
Sürgősen átküldtek annyira, mert kismama vagyok, hogy januárra kaptam időpontot.
Megpróbálom magán úton, de szerintem oda sincs hamarabb időpont. Úgyhogy lehet fizetni.
Kész röhej számomra ez az egész.
:(!!!
Ecettel fölösleges bohóckodni, csak szétmarja az amúgy is irritált bőrt, nem gombaölő 🙄
Ha már mindkét lábadon vastag sávban jelen van, k.gyorsan menj el egy magánrendelésre így, hogy terhes vagy. Amúgy a legtöbb cucc, amit nem adnak terhesen, egyáltalán nem valószínű, hogy bármit okoz - csak nincs elég megfigyelés / rendelkezésre álló adat arról, hogy garantáltan biztonságos-e terhesen.
Mindenesetre egy kezeletlen gombás fertőzés ezerszer parább terhesség alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!