Melyik a jobb télen, vagy nyáron nagy pocakosnak lenni?
Tapasztalatom nincs, mert én pont tavasszal voltam nagy pocakos (májusban szültem), nekem ez így tökéletes volt.
De biztos mindkettőnek van előnye és hátránya.
Nyáron nehéz lehet elviselni a fülledt meleget: folyamatos izzadás, lábdagadás, mosakodás, átöltözés stb. Ugyanakkor lehetsz lenge ruhában, papucsban, ami legalább kényelmes, és egyszerű felvenni, belebújni. A nyarat nem igazán lehet úgy élvezni, mert strandon fürödni nem ajánlott ilyenkor. Vagy kerti party... jól összecsípnek a szúnyogok, mintha nem lenne már elég bajod.
Télen meg a sok réteget magadra venni...hajolni ( ami ilyenkor már nehéz), hogy harisnyát, vastag zoknit, csizmát húzzál.
Nem is tudom melyiket választanám... talán inkább a tél.
Meg fogsz lepődni: mindkettőnek van előnye is meg hátránya is.
Mint általában mindennek az életben. :-)))
Mindkettőt tapasztaltam.
A meleg,a lábdagadás és a napi 3 zuhany ellenére is a nyarat választanám.
Nekem az öltözködés,főleg a cipő/csizma felhúzása katasztrófa volt,utáltam.
Nyáron felkaptam egy egybeszoknyát papuccsal és mentem.
Mindkettőben volt szerencsém. Van február végi és augusztus végi gyerekem.
A nyár volt a jobb annak ellenére, hogy brutál vizesedtem, 22 kilóból 20 lement a szüléssel. Több hetes hőségriadó volt 40+ fokkal, klíma nélküli lakásban vészeltem át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!