Várandós vagyok és egy elég furcsa tünetem jelentkezetta ami nem tudom, hogy terhessegtől van e vagy más lehet az oka, ezért kérek segítséget A jobb kezem egyik napról a másikra elkezdett fájni, de miért??
Figyelt kérdés
Nagyon elkezdett fájni az alkarom es a felkarom is, egyik nspról a másikra, de semmi olyat nem csináltam2023. aug. 26. 20:11
1/7 anonim válasza:
Ha izomfájdalom akkor lehet kalciumhiány, ha ízületi fájdalom, az lehet hormonális hatás, ahogy lazulnak az ízületek. Mozgás nélkül is fáj? Erősödik mozgásra vagy enyhül? Csak a kezed/karod? Nem olyan, hogy a mellkasod fáj és kisugárzik? Nincs megduzzadva, nem piros/lilás? Ha ez utóbbiak egyike fennáll, akkor menj el holnap ügyeletre, akkor is ha durván romlik. Ha nem, akkor várj pár napot, ha nem javul, akkor hívd fel a nőgyógyászod, hátha tud valami okosat mondani, ha nem, akkor menj el a háziorvosodhoz.
2/7 A kérdező kommentje:
Mozgás nélkül nem szokott fájni, csak ha megmozdítom meg ha megnyomom, csak a kezem fáj, de nincsen megduzzadva meg semmise.
Olvastam erről az alagút szindrómáról hogy sokaknál jelentkezik
2023. aug. 26. 20:46
3/7 A kérdező kommentje:
Csak erre tudok gondolni
4/7 A kérdező kommentje:
Egyébként ha megmozdítom akkorse annyira fáj, akkor fáj nagyon amikor megnyomkodom
5/7 A kérdező kommentje:
Meg mozgasnal akkor faj, ha felemelem hátra feszítem, és a vállam fáj nagyon
2023. aug. 26. 21:05
6/7 anonim válasza:
Kéztő-alagút szindróma a kézfejben jelentkezik, nem a vállban. Ha nem javul menj orvoshoz hétfőn.
7/7 anonim válasza:
Karpalagu gyógyszer krém? Orvoshoz kell fordulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!