Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek lehet ecettel...

Szerintetek lehet ecettel párolni az orrom terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nem tudom kinek mennyire ismerős ez de ha akarjátok leírom. Én még kicsi koromtól tudom ezt és annyi az egész hogy megmelegitesz egy kis ecetet le feded s amikor akarsz s amíg meleg addig szippantod az orroddal. És azt szeretném tudni hogy használhatom-e terhesség alatt.

Vettem volt egy orr sprayt de utána olvastam és nem szabad terhesség alatt sprazzek az orromra ezért muszáj valami más módszert használják mert egy kicsit kezdek meghülni és fáj a torkom is.

2023. okt. 4. 21:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%
7, néhány napig használva nem okoz függőséget.
2023. okt. 5. 07:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos, hogy nem csinálnám ezt, se terhesen, se nem terhesen. Az ecet maró hatású, nagyon nem kéne forrón belélegezni. Szét is marhatja az orrnyálkahártyát.
2023. okt. 5. 08:57
 13/17 anonim ***** válasza:
6# vagyok. 10#-es még egy plusz az inhalátorra. Mi szeretjük nagyon.
2023. okt. 5. 09:04
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a választ. Ma vérvételre kell menjek talán meg lehet kérdezni hogy használhatom-e az orr sprayt.

Nem értem hogy mindig ilyenkor hülök meg ősz elején s nem örülök hogy pont terhesség alatt.

2023. okt. 5. 09:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nézd, a terhesség 9 hónap. A nagy számok törvénye alapján kb.mindenkinek beleesik legalább egy megfázás 🤣
2023. okt. 5. 12:23
 16/17 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem a doktornőt s az orr sprayt azt hasznalhatom 7 napig de a tantum verset nem mert egy kicsi alkohol van benne.
2023. okt. 5. 13:21
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy a doktornő azt mondja hogy ne használjam a tantum verdet de már interneten ha nézem szabad. Ez elég fura.
2023. okt. 5. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!