Tényleg túlzás, hogy 20 hetesen minden szükséges dolgot beszerzek?
Igazából egy helyről akarom a dolgok java részét rendelni.
Csak a mosószer, kenőcsök, pelenka, fürdető stb marad hátra
De ami a baba szobába "kell", az meg lesz.
Babaágy, illetve ebbe a matrac, takaró.
Szekrény. Pelenkázó. Kezdő ruhacsomag. Bébiőr, légzésfigyelő. Fürdő kád, törölköző.Ezeket egy helyről meg tudom rendelni olcsón. Félre van rá rakva a pénz.
De mindenki le akar beszélni, hogy ha baj lesz, és még sok azidő szülésig, minek veszem meg... (Február vége a szülés dátuma)
Komolyan belém beszélik, hogy az én hibám ha korán megveszem a dolgokat és baj lesz.
Olyan rossz érzés 😅
Szerintetek hibát követek el?
Nyugodtan vásárolhat már, én is 20 hetes voltam amikor a babakocsit vettük.
A veszélye ilyenkor inkább a túlvásárlsnak van. Megveszed a lepedőket, de lehet 2 hónap múlva szembe jön valami nagyon cuki mintás, nagyon "kell", amit aztán szintén meg akarsz venni. Megveszed a sima légzésfigyelőt, aztán ahogy olvasgatsz rájössz, hogy te inkább pelenkára csiptetőset szeretnél.
Főleg babaruhákkal lehet nagyon könnyen így járni,nekem még 2 hónap van szülésig, de kupacban állnak az 56-os babaruhák, amiket lehet csak 2 hétig fog hordani, mert nem bírtam ki, hogyha meglátok valami cukit ne vegyem meg...
Nyugodtan megveheted!
Sajnos a baj bármikor megtörténhet, még a finisben is. Akkor most ne vegyünk semmit, amíg meg nem született?
Egyébként is sokkal egyszerűbb még most beszerezni a babaholmikat, amíg van energiád. A vége felé màr nem minden kismama olyan fitt, ja és ha ne adj Isten koraszülés lesz vagy szimplán csak kórházba kerülsz vagy otthon kell ágyban feküdnöd és màr nem lesz alkalmad összeválogatni a babaholmikat és a pàrodnak vagy anyósodnak/anyukádnak/testvérednek kell kiválasztani és megvenni a cuccokat, úgy érzed majd, hogy lemaradtál mindenről, ami izgalmas ebben az időszakban.
Szóval, amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra! A baba sorsa nem ezen fog múlni! A babonás, okoskodó emberkéknek pedig ne kösd az orrára a dolgokat, mert amint látod, csak a rossz érzéseket keltenek benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!