Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ha nem mozog a baba?

Normális ha nem mozog a baba?

Figyelt kérdés
Most vagyok a 19.hétben és eddig nagyon sokat mozgott és éreztem a kis apró mozdulatait, most viszont 2 napja gorcsolget a hasam, meg van kemenyedve alul és nem érzek semmi mozgást. Ez normális, vagy sürgősen el kene mennem dokihoz? Kinek volt már hasonló tapasztalata? Nem akarom túl aggódni, de azért picit félek

2023. szept. 27. 12:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
19. Heten meg korai hogy minden nap erezd a mozgást. Ha aggodsz, bemehetsz megnezetni.
2023. szept. 27. 12:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkortájt nekem is volt olyan, hogy pár napig nem éreztem, előtte meg igen. Utána megint.
2023. szept. 27. 13:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként mikor mész orvoshoz?

Terhesség alatt sokminden normális, nekem is volt ilyesmi a 20. Hét körül. Viszont engem ilyenkor megnyugtatott ha pár napon belül orvoshoz tudtam menni.

2023. szept. 27. 13:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Október 10.-én megyek vissza a dokihoz, mert pont múlthéten voltam nála! (Akkor hála istennek minden rendben volt a picivel)
2023. szept. 27. 13:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Én a helyedben, ha aggódnék, megnézetném dokival. Inkább menjek feleslegesen, mint ne menjek, és mégis baj legyen. Az sem jó, ha folyton ezen stresszelsz meg idegeskedsz.
2023. szept. 27. 13:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

19 hetesen meg egyaltalan nem kell naponta erezni, a legtobben ilyenkor meg egyalatalan nem is erzik.

25. het az amitol kezdve minden nap kell erezni, addig meg 6 heted van.

2023. szept. 27. 14:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha a dokihoz nem tudsz menni a védőnőnél megtudod hallgatni a baba szívhangját.
2023. szept. 28. 10:45
 8/8 anonim ***** válasza:
szivhang is ugyan ugy megnyugtat védőnőnél mitn szülészorvosnál az ultrahang
2023. okt. 16. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!