Véletlenül nyers húst ettem, mennyire kell paráznom?
Figyelt kérdés
13+1 hetes kismama vagyok. Ma beültünk egy hamburgerezőbe, végre elmúlt a hányingerem és annyira kívántam,hogy konkrétan rávetettem magam. Csak hamburger felénél vettem észre, hogy néhol nem sült át rendesen a marhahús (rózsaszínes volt). Nyilván nem ettem tovább, meg is reklamáltam, de szerintük így készül az igazi szaftos hambihús... Most teljesen be vagyok parázva, annyi szörnyűseget összeolvastam.2023. szept. 26. 18:45
11/15 anonim válasza:
Attól, hogy rózsaszín a közepe, még nem nyers🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ha teljesen átsütik, száraz lesz, mint a puskapor.
12/15 anonim válasza:
Attól, hogy rózsaszín, még messze nem nyers... a jól elkészített marhahús ilyen.
Ahhoz képest, hogy nem első gyerek, kicsit túlparázod.
13/15 anonim válasza:
Nem lesz bajod. En a steak-et is kozepesen atsulve eszem.
14/15 anonim válasza:
Ha nem volt a hús féregfertőzött, vagy mondjuk lisztetiózisos,akkor megúsztad.
15/15 anonim válasza:
Ne haragudj, de ezért reklamálni röhej.
Egy valamire való hamburgeres helyen így készítik, mert így finom. Ha beülsz egy ilyen helyre, feltételezik, hogy te ezt tudod, így nincs miért felvilágosítsanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!