Meddig és milyen intenzitással normális a mindjárt megjön érzés pozitív teszt után?
Néha semmit nem érzek, néha enyhén görcsöl, néha pedig alig bírok kiegyenesedni pár másodpercig ( nekem eleve baromi fájdalmas menstruációim is szoktak lenni, csak akkor ugye fájdalomcsillapítóval tolom). Napi 3 magnéziumot szedek jelenleg. A nőgyógyász csak ennyit mondott. Telefonon beszéltünk.
Szépen erősödtek a tesztjeim, ma nemkellett megjönnie ☺️
Köszönöm a válaszokat!
Nekem az első trimeszterben a menstruációm várható napjain, és utána 3-5 napig volt az a tipikus megjön érzés.
Enyhe görcsök is voltak, meg hidegrázás... szóval minden volt amivel alap esetben a menstruációm járt.
Nekem 5 napig tartott, aznap teszteltem, mikor meg kellett volna jönnie. Minden a szokásos volt, csak a migrén maradt el, ezért kezdtem gyanakodni.
A nagyon erős görcsökre nem tudok mit mondani, nekem szerencsére sosem volt, csak a derekam sajgott, az néha előjön most is. Helyette irtózatos migrén volt. Szorítok neked :).
16 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!