Deadalont lehet szedni terhesen ha a B6 vitamin nem használ semmit se? 8. Hét

Termékenység, terhesség és szoptatás
Ha Ön terhes vagy szoptat, illetve ha fennáll Önnél a terhesség lehetősége vagy gyermeket szeretne, a gyógyszer alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.
Terhesség
A terhességre vonatkozóan nincsenek adatok. Terhesség alatt csak az előny/kockázat gondos mérlegelésével és csak akkor alkalmazható, ha a terhességi hányás már nagyfokú elektrolitveszteséghez vezetett.
Ügyeletes gyógyszertárat (vagy nagyobb gyógyszertárat, ami még nyitva van) hívj fel ha az orvosod nem elérhető, ők megmondják, hogy van-e jobb alternatíva, ill. hogy mennyit/hogyan szedd ha szedheted.

Nekem két nőgyógyász is nemet mondott rá.
Olvastam pár helyen, hogy valaki szedte, de inkább az orvosoknak hiszek, mint nevüket, arcukat nem vállaló kommentelőknek.

5.
Lóf*szt se. 😂
Ki is akadtam, hogy nem igaz, hogy 2023-ban nincs erre semmi tuti biztonságos, de nincs...
Ilyeneket tanácsoltak, hogy iszogassak hideg kólát, citromos víz stb, de ki kell bírni.
Mindkétszer ezek valamennyire segítettek, de nem csodaszer.

Pedig lehet szedni.
B6 vitamint, Daedalont, sőt, Cerucalt is, ha tényleg vészes hányásod van.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!