8hetes terhes vagyok, és a napokban kezdett el erős hányingerem lenni napközben. Mit tehetnék ez ellen? Ez normális szerintetek?
Sajnos nekem is ez volt 6 hetesen.
Egyel haztartasi kekszet, banant, esetleg sos kekszet, gyomber italt vagy kolat. Próbáld ki mi valik be. Nekem pl csak a csipsz segitett.
Valoszinuleg az oklodestol jon fel egy kis ver. Nekem is volt, de a doki nem aggodott mivel valszeg negeroltettem a nyelocsovem a hanyassal.
Ha semmi viz nem marad meg benned 24 oran keresztul akkor viszont irany az ugyelet. En is sajnos legalabb 5szor kerultem infuziora ezmiatt. Nekem veszes hanyast diagnosztizaltak.
Hat, lehet, hogy semmit. En annyit hanytam, hogy meg a szemem is beverzett, de eleg durva modon, iszonyuan neztem ki, mint egy zombi.
Talan egy kis enyhulest adhatnak az ilyen szokasos praktikak, mint a jeghideg kola, b-vitamin, ropi, keksz ragcsalas, gyomber, stb.
De nekem ezek csak par masodpercig hatottak, tartos javulast csak az ido hozott (14.heten egyik naprol a masikra elmult).
Nekem a hideg tej is jól bevált. Bár hányasig egyik terhességnél se jutottam, csak mikor éreztem a savat ittam.
De az ilyenkor 1-2 falat étel is bevált. Próbáld ki neked mi a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!