Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8hetes terhes vagyok, és a...

8hetes terhes vagyok, és a napokban kezdett el erős hányingerem lenni napközben. Mit tehetnék ez ellen? Ez normális szerintetek?

Figyelt kérdés
Olyan erős ingert kapok a hanyasra, hogy ahogy ükülődök néha minimális kis vér is feljön a savval. Mit tudok tenni ennek elkerülése érdekében?

2023. szept. 21. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:
94%

Sajnos nekem is ez volt 6 hetesen.

Egyel haztartasi kekszet, banant, esetleg sos kekszet, gyomber italt vagy kolat. Próbáld ki mi valik be. Nekem pl csak a csipsz segitett.

Valoszinuleg az oklodestol jon fel egy kis ver. Nekem is volt, de a doki nem aggodott mivel valszeg negeroltettem a nyelocsovem a hanyassal.

Ha semmi viz nem marad meg benned 24 oran keresztul akkor viszont irany az ugyelet. En is sajnos legalabb 5szor kerultem infuziora ezmiatt. Nekem veszes hanyast diagnosztizaltak.

2023. szept. 21. 18:38
 2/4 anonim ***** válasza:
92%

Hat, lehet, hogy semmit. En annyit hanytam, hogy meg a szemem is beverzett, de eleg durva modon, iszonyuan neztem ki, mint egy zombi.

Talan egy kis enyhulest adhatnak az ilyen szokasos praktikak, mint a jeghideg kola, b-vitamin, ropi, keksz ragcsalas, gyomber, stb.

De nekem ezek csak par masodpercig hatottak, tartos javulast csak az ido hozott (14.heten egyik naprol a masikra elmult).

2023. szept. 21. 20:00
 3/4 anonim ***** válasza:
92%

Nekem a hideg tej is jól bevált. Bár hányasig egyik terhességnél se jutottam, csak mikor éreztem a savat ittam.

De az ilyenkor 1-2 falat étel is bevált. Próbáld ki neked mi a jó.

2023. szept. 21. 21:20
 4/4 anonim ***** válasza:
91%
6.héttől durván hányinger/ hányás gyötört állandóan.Semmit nem birtam megenni, bármire néztem a hányinger elkapott, A hűtöt kinyitottam a hányás kapott el.Gyógyszert kaptam a 6.héten de sajnos egészen a 10.hétig kitartott az az erös hányinger, hányás, étvágytalanság, fogytam 2 kilót.Majd a 14.héten gondoltam abbahagyom a gyógyszert hisz 3 hete jól voltam, ismét hánytam.Így szedtem a 20.hétig ezt a gyógyszert.Hideg üdítők váltak be, kóla, citromos víz, hátartási keksz amit elbírt a gyomrom amikor elkezdődött ez az egész.Kitartást mert tudom hogy pokoli
2023. szept. 23. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!