Valaki letudná olvasni mi van írva a képekre?
Sziasztok! Nem mondott semmit a doki mi mekkora, petezsak, van e szikholyag stb semmit. Csak hogy menjek vissza ket het mulva.
GS - gestational sack=petezsák 13,9 mm
A 9,06 az valószínűleg másik irányból mérve a mérete, mivel az UH gép 2D-t mutatja, a petezsák pedig egy 3 dimenziós dolog.
Azért nem mondott semmit, mert még nem biztos semmi, de nem akart megijeszteni. Ekkora petezsákban kellene már lennie szikhólyagnak, most hogy az van vagy nincs ilyen minőségű fotóból nem látszik, de ugye neki élőben látnia kellett hogy van vagy sem.
Hosszú 2 hét lesz, de kitartást, bízz benne hogy 2 hét múlva már ott fog dobogni a kicsi szíve.
Azt nem ertem hogy en nem veszem biztosra amig nincs embrio, de o mar elkuldott vervetelre, vedonohoz, mar a 12. Heti ultrahangra is megirta a beutalot a korhazba..
Nem tudom, de banom hogy ilyen hamar elmentem hozza… varnom kellett volna meg 1-2 hetet😔
Minden rendben lesz! Kitartást erre a 2 hétre, tudom klisés, valamivel próbáld elütni az időt.
Eeszt-ben nézted? Ahogy az #5 javasolta. Ott fenn kellene lennie au ambuláns lapnak / leltetnek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!