Mit lehet tenni, hogy éjjel ne forgolódjak így?
Figyelt kérdés
Éjjelente többször arra ébredek, hogy oldalt fekszem felhúzott térddel és közben hason fekszem. Igy a hasam kicsit elemelkedik az ágytól? Lehet ettől baja a babának, deformálódás attol, hogy nyomom vagy bármi baja? Mit lehet tenni, hogy éjjel ne forgolódjak így?2008. jan. 7. 10:40
1/1 anonim válasza:
Szia! Én 20 hetes vagyok és 1 hete nekem is hasonló gondjaim vannak...Én ezt úgy előzöm meg,h 2 takaróval alszom. Az egyikkel természetesen takarózom, a másikat (oldalt fekve) pedig begyűröm a két térdem közé, úgy hogy a pocim és a felhúzott térdem között is maradjon egy jó nagy púp a takaróból...Így eléggé ki vagyok támasztva ahhoz h ne forduljak még véletlenül se a pocimra! Próbáld ki! Vagy esetleg ne takaróval, hanem egy jól gyűrhető párnával! Jó pihenést és babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!